Tabte i Odsherred trods føringsmål

28. maj 2018 kl. 05:09
DS-holdet led unødigt nederlag på 1-4

Referat af DS-kampen Odsherred-Avedøre-4-1 (0-0).

Hvor havde det været rart med point med hjem i bussen fra Odsherred, men sådan skulle det ikke gå. Mange fans fra Avedøre var mødt op og var indtil 10-15 minutter ind i 2. halvleg rimeligt enige om, at det var måske den bedste kamp, Avedøre havde spillet i årets turnering.

Igennem en første halvleg havde Avedøre kontrol over begivenhederne, og der var ikke de store chancer i nogle af enderne. Odsherred spillede efter et lille kvarter Avedøres tynde i venstre forsvarsside, og indlægget førte til stor chance, men Mathias Christensen blokerede skuddet. Avedøre fik mere styr på det og kunne midt i halvlegen lægge et pres frem ad banen, dog uden det førte til store åbne muligheder.

Fra anden halvlegs start kom der mere gang i den. Mathias Christensen kom i højre side med frem til en chance, men hans gode skud blev flot reddet af målmanden. Det 52. minut blev begivenhedsrigt. Odsherred fik frispark på kanten af feltet, Mathias Christensen fik gult, og bolden blev sendt på roden af Avedøres stolpe. Efterfølgende fik Sebastian Tan fat i bolden midt på banen, og efter et sololøb over ½ bane afsluttede Tan med et skud ved nærmeste stolpe. Avedøre var i front og de medrejsende tilskuere var tilfredse.

To minutter senere var føringen væk. På et hjørnespark nåede Odsherred højest og headede udligningen ind. Små ti minutter gik, før det igen gik galt. Først blev et angreb afværget i forening af forsvar og målmand Siggaard, men et flot angreb af Odsherred fra venstre, hvor de via baglinjen kom ind i feltet og lagde bolden skråt bagud og ind foran mål, hvor banens bedste spiller, Jacob Skovgaard Larsen, kom løbende og sikkert og hårdt placerede bolden i nettet. Lyset blev lidt mørkere i Vig på det tidspunkt; i hvert fald, hvis man holdt med Avedøre

Gæsterne var under pres, og Odsherred fik nogle chancer til at øge føringen. Den største blev blokeret af Jonathan Villadsen. Niklas Myhrmann var blevet sendt frem med godt et kvarter igen, og Nick Ilsø var kommet på banen. Men inden den konstellation havde virket i 10 minutter, blev det 3-1 til Odsherred. For lidt pres på Odsherred gav dem mulighed for at sparke på mål, og via begge stolper endte bolden i målet bag Rasmus Siggaard. To udskiftninger yderligere og ”Myhr” tilbage i midterforsvaret svarede træner Peter Juul igen med. Men lige lidt hjalp det. Nick Ilsø havde en lille mulighed efter dødbold, som med hovedet blev forlænget af Myhrmann, og efter ny dødbold headede Niklas Myhrmann forbi mål. Et spring på nogle centimeter højere, og bolden kunne være headet nedad.

Lige derefter førte et boldtab midt på banen til kampens sidste mål. Bolden blev hurtigt spillet ned i et for Avedøre tomt område, og Jacob Skovgaard Larsen kunne let bringe Odsherred på 4-1. Samme Jacob Skovgaard Larsen var tæt på at score fra midten i overtiden. Han så, at Siggaard i målet var langt fremme og lagde bolden højt ned mod målet, men ”Sigge” nåede hjem og fik akkurat vippet bolden til hjørnespark. Også Phillip Bo Henriksen måtte i slutminutter smide sig og blokere for åben chance.

Stort nederlag i en kamp, Avedøre havde styr på i 1 time, inden Odsherred blev lukket ind og gjort farlige med deres hurtige spillere og boldsikre midtbane. De fra Avedøre medrejsende tilskuere var pludselig ikke nær så positive og begejstrede, som de havde været i første halvleg. Det var der nu heller ingen grund til.

Der spilles næste turneringskamp ude mod AB Tårnby søndag den 2. juni kl. 15.00.

Næste LP-kamp er mod Hundested på udebane. Kampen spilles tirsdag den 5. juni kl. 19.00 i Hundested. Det er muligt at komme med spillerbussen til Hundested. Bussen kører fra omklædningen og er gratis for Avedøres tilhængere og fans. Tidspunkt meddeles senere.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Mikkel Reimer-Gadby – Chris Lindskow – Kim Gurskov – Filip Hansen

Angreb:         Sebastian Tan – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Nick Ilsø (67´ Kim Gurskov) – Simon Boe Nielsen (77´ Mikkel Reimer-Gadby) – Phillip Bo Henriksen (77´ Mathias S. Christensen)