Menu

Tabte i Greve til "vennerne" fra DS

image målmand Lucas Thers
Per Myhrmann
13. juni 2020 kl. 15:58
Det blve til nederlag 0-1 i testkampen i Greve

Referat af træningskampen Greve – Avedøre –1-0 (0-0).

 

Det er godt at komme i kamp igen for alle efter den lange pause. Kampen i Greve mod ”vennerne” fra vores række blev en kamp, hvor Greve viste sig at være det bedste hold og vandt fortjent. Avedøre kom ikke frem til så mange chancer i løbet af de 90 minutter.

Avedøres stillede med et hold med fire U19 spillere, som trænerteamet forventer sig udvikle sig i løbet af det næste år eller to. Desværre måtte Oliver Larsen allerede i første halvleg forlade banen med en mindre skade.

Allerede efter 7 minutter havde Greve en kæmpechance for at bringe sig i front, men der blev sparket ved siden af målet på den åbne chance. Anders Kjøller ville godt have haft et straffespark kort tid efter, men det var noget sludder, mente dommeren. Inden der var spillet en halv time, havde Lucas Thers reddet Avedøre tre gange, hvor Greve fik store chancer for at komme foran. Greves største chance kom efter 38 minutter, hvor ”Myhr” markerede for offside, og Greve derefter fik chancer foran målet. Det endte med en redning på stregen af Simon Boe. Avedøre var i det hele taget ikke enig med dommerteamet i deres tolkning af offside igennem hele kampen.

Efter pausen havde Greve ny friløber efter en offsidekendelse, der ikke gik Avedøres vej, men Lucas Thers tog sig af skuddet. Thers var efter min mening bedste mand i dagens kamp hos Avedøre. Avedøre rykkede lidt rundt midt i halvlegen, og Mathias Johansson kom på tværs og fik tacklet/blokeret et skud til hjørnespark. Men to minutter senere kom kampens eneste scoring, og den tilfaldt fortjent Greve.

Et kvarters tid inden afslutningen havde Mathias Redke et hovedstød tæt forbi mål, og det var det tætteste på en scoring af Avedøre i den sidste del af kampen, hvor der ikke skete så meget.

 

Den næste testkamp spilles i Zebrafolden allerede torsdag den 18. juni kl. 18.00 mod BSF´s DS-mandskab. Der er også planlagt træningskamp lørdag den 20. juni i Avedøre mod Herlev, men tidspunktet er ikke aftalt endnu.

 

Mål:               Lucas Thers

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann – Simon Boe Nielsen

Midtbane:      Justice Rwango – Mathias ”Mini” Johansson (anf.)  – Oliver Larsen – Anders Vibe Kjøller

Angreb:         Marc Rosenmejer – Mathias Redke

 

Indskiftet:      Baboucarr Baldeh (35´ Oliver Larsen) – Mathias Kuch (62´ Niklas Myhrmann) – Zenas Addai-Baffour (78´ Justice Rwango)