Per Myhrmann
05. april 2021 kl. 18:22
Union vandt 3-1

Referat af DS-kampen Union – Avedøre –3-1 (2-0).

Grundet skader til både målmand Lucas Thers og Nicklas Antonsen var trænerteamet tvunget til at ændre i startopstilling. Desværre så jeg af forskellige årsager ikke kampen og har derfor kun mine data fra anden side. Og når så topscorer Marc Rosenmejer bliver skadet under opvarmningen, så gør det ikke betingelserne lettere for Avedøre.

Det blev en noget rodet fodboldkamp under svære betingelser i sne, sol, regn og blæst.

I første halvleg scorede Union to mål til pauseføringen 2-0. Målene scoret af Uffe Troensegaard (26. minut) og tidligere avedørespiller Mike Angelo Poulsen (36. minut).

I anden halvleg kom reduceringen fra Martin S. Nielsen hurtigt (52. minut), så der kom noget spænding ind i kampen om udfaldet og håb for Avedøre om at få point med hjem. I slutminutterne kunne Union lukke kampen til 3-1, igen ved Mike Angelo Poulsen (93. minut), da Avedøre var nødsaget ti at presse på for en scoring.

Kampen kunne sagtens være endt uafgjort iflg. mim kilde, men sådan skulle det ikke være. Spillet var dog ikke noget at juble over fra nogen af siderne, men betingelserne var også svære.

Forhåbentlig vil de skadede spillere snart være klar igen, gerne til på lørdag, hvor en ny vigtig kamp venter. Alle kampe er som bekendt vigtige, og nu skal Avedøre snart have point tilføjet kontoen.

Kampen skulle spilles uden tilskuere.

Den næste kamp er en hjemmekamp mod Frederikssund lørdag den 10. april kl. 12.00 i Zebrafolden; stadig uden tilskuere.

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Magnus Johansson – Mathias S. Christensen (anf.) – Wandifa Danpha – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Albin Fetahi – Baboucarr Baldeh – Oliver Skjold Larsen – Martin S. Nielsen

Angreb:         Nick Ilsø – Abdallah Said

Indskiftet:      Kim Gurskov (46´ Nick Ilsø) – Anton Holm (46´ Magnus Johansson) – Aymen Lamlil (60´ Abdallah Said) – Sameer Shahzad Arshad (82` Martin S. Nielsen)

Ikke benyttet: Mads Krogager-Jensen – Justice Rwango – Marc Rosenmejer (skadet under opvarmning)