Menu

Tabte 2-4 til Avarta fra 2. division

image Truppen maj 2017
Per Myhrmann
27. juli 2017 kl. 09:55
Træningskamp gav godt spil men nederlag

Referat af træningskampen Avarta -– Avedøre -4-2 (3-2).

 

Startopstillingen fra træningskampen i lørdags var ændret på ikke mindre end 6 pladser. En del spillere var kommet hjem fra ferie og havde været til træning mandag. Meck Nørgaard startede også inde. Han overvejer efter et års fravær at starte i Avedøre igen.

Avedøre var rigtig godt med i starten af kampen og holdt bedre fast i bolden end i lørdags. Det var trods det alligevel Avarta, der kom frem til de første chancer. Omkring de 10 minutter måtte Steffan Skov redde, da en modstander fik drejet rundt i feltet og var alene med Skov, der flot reddede til hjørnespark. Lige efter blev en flugter sendt over målet af Avarta.

Det må være kommet som en overraskelse for Avarta, at det var Avedøre, der bragte sig foran. Midt i 1. halvleg spillede Meck Nørgaard bolden til Thomas Petersen, der fandt Mikkel Bang, så denne kunne score til 1-0 til udeholdet. Fem minutter senere blev der udlignet. Det så lidt let ud med en aflevering i dybden og et fladt spark i det lange hjørne.

Fra minut 33 til minut 38 skete der en del. Mikkel Bang sendte en mulighed over mål. På næste angreb scorede Thomas Petersen til 2-1 efter forarbejde af Yaqoob Butt, men igen 5 minutter senere gjorde Avarta det til 2-2 efter hjørnespark og efterfølgende en forlængning til fri mand ved bagerste stolpe. Lige inden pausen kom Avarta foran 3-2 på et hovedstød. Men trods bagud var det en god indsats af Avedøre i første halvleg mod et hold, der er 1-2 uger længere fremme i forberedelserne.

Med 7 mand på bænken gav 2. halvleg en masse omrokeringer. Kun målmand Skov, ”Bager” og Nordentoft spillede hele kampen på samme plads. Det giver selvfølgelig lidt uro, men til gengæld kommer mange spillere i gang i den korte sommerpause med kun 3 træningskampe. Avedøre var tæt på at komme yderligere bagud efter 50 minutter, da Peter Benjaminsen sparkede på mål. Skov sendte bolden til hjørnespark, som igen gav stor hovedstødschance til Avarta. Men man måtte vente helt til 4 minutter før slutfløjt med halvlegens eneste scoring til slutfacit 4-2 til værterne fra Espelunden. Avedøre havde ikke så mange chancer. De bedste tilfaldt Duer, der var ved at komme igennem, men blev tacklet af målmanden, samt Mohamed, der fik en større chance, lige før Avarta scorede til 4-2.

Med et kvarter tilbage frygtede jeg en skade til Jesper Hansen, som blev hårdt tacklet af Christian Offenberg. ”Jever” lå et stykke tid på græsset og måtte have hjælp. Men Jesper kom op igen og spillede lidt, inden han lod sig udskifte 3 minutter senere.

Der spilles igen lørdag kl. 13.00 i Holbæk, der netop er rykket ned i DS. På holdet spiller Anders Mikkelsen, der sidste vinter flyttede bopælen til Holbæk.

 

 

Mål:               Steffan Skov

Forsvar:         Mathias Christensen – Martin Nordentoft (anf.) – Yaqoob Butt – Nikodem Kowalski

Midtbane:      Bjørn Jensen – Chris Lindskow – Jesper Hansen – Thomas Petersen

Angreb:         Meck Nørgaard – Mikkel Bang

Indskiftet:      Simon Duer – Christian Pedersen – Marco Valentin Olsen –Tobias Astrup Juel-Jacobsen – Jonathan Villadsen – Mohamed Kassam – Phillip Bo Henriksen

 

Vi havde nogle afbud af forskellig karakter til denne kamp:

Ferie: Kim Gurskov, Anton Holm

Afbud: Rasmus Siggaard, Jacob Abildgaard, Nicolai B. Larsen, Sebastian Tan, Niklas Myhrmann

Skadet: Simon Boe Nielsen

Udlånt: Ferman Olgun