Menu

Tabte 1-4 i Vig mod Odsherred

image Målscorer Chris Lindskow
Per Myhrmann
11. september 2017 kl. 10:34
Stort nederlag sender DS-holdet nedad i tabellen

Referat af DS-kampen Odsherred – Avedøre - 4-1 (2-1).

 

Det blev lige så svært, som jeg havde frygtet. Allerede fra start var Odsherred hurtigere både med og uden bold, og inden der var spillet 5 minutter, var Avedøre bagud 0-1. Chris Lindskow blev hårdt tacklet ude i højre side på egen banehalvdel. Hård og fair tackling, tænkte jeg. Hårdt og ulovligt, tænkte andre. Dommeren fløjtede ikke. Resultatet var, at højre side af forsvaret blev overløbet, så Yaqoob Butt måtte løbe til, men det skabte blot plads inde foran mål til en fri spiller, der sikkert passerede Steffan Skov i målet.

Et frispark lidt efter var lige ved at ramme en fri Abildgaard i hovedet, men ”Abild” manglede nok en lille halv meters højde for at kunne nå bolden.

Da de ti minutter passerede på uret, kom Odsherred legende let til ny chance. Bolden ramte indersiden af stolpen. Heldigt for Avedøre, der sejlede rundt ved den lejlighed. Så heldige var Avedøre ikke i det 14. minut, hvor Avedøres skulle spille smart på baglinjen i højre side. Avedøre havde bolden, men smed den væk, så tre mand blev overspillet, og Odsherred scorede med et fladt skud i det lange hjørne.

Det så sort ud for Avedøre! Men det lysnede efter den halve time, da Chris Lindskow flot sparkede et direkte frispark ind til reducering 1-2. Avedøre var med igen. Ferman Olgun blev spillet på kanten af feltet af Jacob Abildgaard, men Fermans skud blev reddet af målmanden.

Anden halvleg startede med en kæmpechance for udligning, men Mehmet Coskuns høvedstød gik ved siden af mål. Også Martin Nordentoft havde et hovedstød ved siden af mål i denne periode, hvor Avedøre var med, og man håbede på en udligning som avedøretilhænger. Men den kom aldrig.

Med 20 minutter tilbage gik det rigtig galt. En dårlig clearing med hæl/yderside endte midt i eget straffesparksfelt til fri modstander, der dog ramte stolpen. Men bolden sprang ud til ny fri modstander som sparkede bolden ind til 3-1, selv om Steffan Skov og en forsvarer gjorde alt for at forhindre det og selv endte i nettet. Bare bolden var blevet sparket ind over Vig By til hjørnespark, i stedet for den risikofyldte clearing!

Begge hold havde i minutterne efter gode skud fra distancen, men Chris Lindskows skud gik ved siden af. Avedøre havde også efter 87 minutter både Bjørn Jensen og Martin Nordentoft i gennembrud, men deres forsøg blev reddet til hjørnespark og på stregen. Det var sidste muligheder for at have en chance for at komme tilbage på pointkurs.

I det 90. minut og overtiden skete der ”ting og sager”. Var der straffespark til Odsherred? Selv Avedøres spillere stoppede med at spille. Da der blev spillet videre, havde Odsherred igen et skud på stolpen, det tredje i kampen, Skov måtte redde endnu engang et skud fra helt fri spiller. Men så gik det galt. Af en eller anden grund var Mehmet Coskun bagerste forsvarer og eneste spiller, der prøvede at følge med Odsherreds angriber, der fik scoret til 4-1. Odsherred havde faktisk endnu mindst en stor chance for at øge føringen i disse slutminutter, hvor Avedøres forsvar var gået i bad og taget hjem. Med forsvar mener jeg ikke kun de fire bagerste, men holdtets forsvar, som starter med forreste angriber!

Jeg havde håbet på 5-7 point i de sidste tre kampe, men det en kun blevet til et enkelt. Derfor ligger holdet nu nummer 6 eller 7 i rækken. Der er ingen lette modstandere i rækken, hvor alle slår alle.

Der blev i Odsherred spillet uden de arbejdende Simon Duer, Niklas Myhrmann og Phillip Bo Henriksen. Simon Boe Nielsen kommer hjem fra ferie i kommende uge. Der er desuden skader til Meck Nørgaard, Nikodem Kowalski og Mikkel Gunthel Bang. Skaden til Bang er en korsbåndsskade, så Bang forventes ikke klar før næste sommer. Sebastian Tan spillede på andetholdet i weekenden efter lang ferie. Der skiftes nok lidt rundt til næste uge kamp mod AB Tårnby på Amager lørdag kl. 15.00.

 

Mål:               Steffan Skov

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jacob Abildgaard– Yaqoob Butt – Thomas Petersen

Midtbane:      Chris Lindskow – Kim Gurskov – Martin Nordentoft (anf.)

Angreb:         Bjørn Jensen – Ferman Olgun – Mehmet Coskun

Indskiftey:     Christian Pedersen (62` Kim Gurskov) – Mikkel Schmelling (81´ Thomas Petersen) – Jonathan Villadsen (81` Ferman Olgun)

Bænk (ikke brugt): Matthias Djernæs