Menu

Tabte 1-2 til topholdet Vanløse i DS

image Buller Maskot i avedøretrøje
Per Myhrmann
24. september 2017 kl. 12:47
Godkendt præstation var ved at give point

Referat af DS-kampen Avedøre – Vanløse - 1-2 (0-0).

 

Fodbold er til tider et meget uretfærdigt spil, hvor pointudbyttet ikke følger begivenhederne på banen. Sådan måtte det også godt have været i dag, hvor et point til hvert hold var lige ved at være en realitet. Men i overtiden blev der foræret et hjørnespark til Vanløse (var bolden over baglinjen?), hjørnesparket blev i første omgang afvist, men så fik Vanløse et frispark på kanten af feltet for hånd på bolden af Christian Pedersen (var det hånd til bold, eller var det bold til hånd??). Frisparket ramte stolpen og sprang ud på stakkels Yaqoob Butt, som ikke nåede at reagere, hvorefter bolden gik i det tomme mål. Tre tilfældigheder i træk målt med en avedøre-målestok! Men retfærdigt med Vanløse som vinder efter at have været bedste hold på banen. Men jeg havde gerne været uden nogen form for retfærdighed i Zebrafolden denne lørdag, som jeg skrev indledningsvis.

Hele første halvleg var Avedøre sjældne gæster i Vanløses felt. Bedste forsøg var nok en tackling, der røg ind til målmanden. I Avedøres felt skete der meget mere, uden at det blev de helt store tilbud i den første halvdel af kampen. Den største var nok et frispark, som blev sparket uden om muren og uden for målmand Steffan Skovs rækkevidde. Men så dukkede Niklas Myhrmann op på mållinjen og headede bolden væk. En tackling af helt fri modstander af samme spiller var vel den anden større mulighed for Vanløse. Avedøre stod ok på banen, og der blev kæmpet; men chancer i de første 45 minutter blev det ikke til.

Chancerne til Vanløse blev det første kvarter af 2. halvleg større. Det var en godt spillende Steffan Skov, der fik holdt målet rent i denne periode med to store redninger, den sidste med benene efter forsøg fra fri modstander.

At det så blev Avedøre, der kom foran, overraskede nok tilskuerne og modstanderne. Et langt udspark blev sendt videre af Phillip Bo Henriksen ud i venstre side til indskiftede Sebastian Tan, som udplacerede Vanløses målmand til 1-0. Overraskelsen lurede. En modstander begyndte at klage over manglende bolddrenge, hvorefter jeg tilbød ham jobbet; intet svar! Føringen holdt kun 4 minutter, hvorefter Jack Castelijns flot headede en god aflevering ind øverst i målet. Skov fik lige snittet bolden, men havde ikke en chance. Minutterne efter havde Vanløse nyt skud af fri mand, men skuddet sendte han ved siden af målet. I de sidste 5 minutter havde Vanløse igen et skud, men trængslen foran mål fik blokeret bolden. Sebastian Tan og Christian Pedersen var begge ved at komme til afslutninger, men Tan slap ikke helt fri af modstander, og Christian Pedersen blev tacklet i skudøjeblikket.

Og så endte det hele som beskrevet i starten af artiklen. Jeg orker ikke at gøre rede for det igen!

Jeg synes dog, at indsatsen i dag var godkendt, hvor der de seneste tre kampe højst er blevet spilet og fightet én halvleg, så spillede man i dag i hel kamp. Men der skal point til. De næste fem kampe er fire på udebane, hvilket måske ikke gør det lettere.

Der var i dag afbud fra Thomas Petersen (blev far onsdag – til lykke), Bjørn Jensen (arbejde), Rasmus Siggaard (arbejde) og de skadede Mehmet Coskun og Nikodem Kowalski. Meck Nørgaard er heller ikke til disposition. Mikkel Bang og Jesper Hansen er begge langtidsskade og ude ½-1 år.

 

Der mødte 125 tilskuere til kampen i det gode fodboldvejr (vindstille). Hundebestanden var denne gang nede på en enkelt. Det var labradorretrieveren Buller, der havde fået sit nye tøj på til kampen (se billede). Buller var nok den mest tilfredse af Avedøres fans, hvilket skyldes pølse efter kampen samt en leverpostejmad fra fru sportschef Lis Myhrmann. Buller takkede pænt ved ikke at bide fingrene af den ældre dame.

 

Mål:               Steffan Skov

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Niklas Myhrmann (anf.) – Yaqoob Butt – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Ferman Osgun – Kim Gurskov – Chris Lindskow – Phillip Bo Henriksen

Angreb:         Martin Nordentoft – Simon Boe Nielsen

Indskiftet:      Sebastian Tan (46` Simon Boe Nielsen) – Jacob Abildgaard (69´ Mathias S. Christensen) – Christian Pedersen (75` Phillip Bo Henriksen)

Ikke Brugt:     Matthias Djernæs – Jonathan Villadsen