15. september 2019 kl. 15:07
Manglede moral og organisation, sagde fodboldanalytiker

Referat af serie 2-kampen Ballerup – Avedøre – 9-3 (2-1).

Avedøres ubesejrede DS-reserver skulle møde Ballerup, som havde samme pointtal som de stribede zebraer, der i dagens anledning spillede helt i blåt.

Inden jeg sammen med Lars Bo Henriksen lykkedes at finde kampbanen på det store anlæg, var Ballerup kommet på 2-0 efter to indlæg fra kanterne (iflg. målmand Lars ”Mål” Nielsen). Der var spillet 2 minutter, sagde Lars ”Mål”! Da jeg kom var der gået hele ti minutter, så vi skulle have skyndt os meget, for at se det hele. Men der var mange mål endnu, vi kunne ”nyde”.

Omkring den halve time havde Ballerup to store chancer for at lukke kampen, men den ene blev skudt over mål og den anden reddede målmand Nielsen med en benparade. I det 37. minut spillede Marco Ilsø bolden til en fremstormende Taha Noor, som fandt Jack Overby helt fri, men desværre lykkedes det ikke ellers målfarlige Overby at ramme inden for målrammen. Kort efter opsnappede Marco Ilsø bolden og kom uden om målmanden og kunne fra en spids vinkel reducere til pausestillingen 2-1 til Ballerup. Avedøre var igen inde i kampen!

Efter pausen havde Ballerup et godt indlæg, som Mathias Kuch ekvilibristisk fik foden på, men desværre fik ingen medspillere fat i returen, så Ballerup kom på 3-1. Et par minutter senere fik Avedøre straffespark, som Marco Ilsø omsatte til stillingen 2-3, og få minutter senere blev Marco spillet fri af Taha Noor, og med en speciel tæmning af bolden og et skud, som kunne være ramt bedre, blev stillingen 3-3. Avedøre var helt med i kampen igen med 25 minutter tilbage at spille i.

Men de 25 minutter vil mange fra Avedøre nok gerne glemme. Undertal i forsvarssituation, boldtab uden for eget felt, gult kort, og skud, som burde være stoppet er nogle af de årsager, der var årsag til det store nederlag. Scoringerne kom efter 69, 72, 74, 82, 87 og 90 minutter.

Cheftræner Morten Schønnemann og assisterende træner Nick Ilsø er helt sikkert skuffede over præstationen. Schønnemann fremhæver Marco Ilsø med sin skarphed ved de tre scoringer i dagens kamp.

En ældre fodboldanalytiker på sidelinjen syntes, at der manglede organisation og moral i en stor del af kampen.

På positivlisten står, at Phillip Bo Henriksen er klar til at spille igen, og at Jesper Hansen kunne give noget hjælp på den defensive midtbane. Desværre kunne Thomas Petersen med sine 224 førsteholdskampe ikke deltage i Ballerup i dag.

Den næste kamp spilles allerede fredag den 20. september hjemme i Avedøre kl. 18.30. Bemærk, at der ikke spilles i Zebrafolden, men på kunstbane.