Stort 0-4 nederlag i Herlev for DS-holdet

image logoet
14. september 2018 kl. 21:39
Første nederlag siden 27. maj i Odsherred

Referat af DS-kampen Herlev – Avedøre – 4-0 (2-0).

Så løb Avedøres førstehold ind i det første nederlag siden kampen i Odsherred blev tabt den 27. maj. Og det blev et nederlag, der var til at føle for topholdet Avedøre. Der var nok ingen, der havde regnet med, at Herlev skulle vinde med fire mål. Slet ikke efter den første tredjedel af kampen, som Avedøre var bedst i. Herlev havde den første halve time kun et enkelt skud fra kanten af feltet, og den slog målmand Rasmus Siggaard let uden om stolpen til hjørnespark. Avedøre havde til gengæld flere forsøg, som kunne have bragt førerholdet i spidsen. Niklas Myhrmann headede et hjørnespark lige ved siden af mål, og Mathias S. Christensen afsluttede et godt gennemført modangreb med et skud uden om stolpen. I hele perioden var Avedøre det bedst spillende hold.

Men efter ca. en halv time kom fejlene hos Avedøre. Et kiks bragte en herlevspiller næsten fri, men igen gik Siggaard frem og kom ned over bolden. Desværre efterfulgtes det af to deciderede boldtab uden for eget straffesparksfelt, og begge gange slog Herlev til. Herlev havde i denne periode også en farlig chance, som heldigvis gik uden om den fjerneste stolpe.

Avedøre bagud 0-2 ved pausen, men man troede stadig på, at der kunne komme point med hjem til kommunen. Peter Juul ændrede opstilling og sendte Sebastian Tan på banen. Han fik med sine træk og hurtighed skabt noget. Allerede på et af de første angreb kom Tan til baglinjen og lagde bolden tilbage til Bjørn Jensen, hvis skud målmanden med en fantastisk redning fik slået over mål til hjørnespark. Avedøre skulle nok få scoret; troede man (jeg). Men det blev ikke til de helt store chancer, før endnu to mistede boldtab hos Avedøre gav scoringer til hjemmeholdet. Den første på midterlinjen og den sidste igen et boldtab lige uden for eget felt. Avedøre havde bolden i nettet et kvarters tid før slutfløjtet, da Niklas Myhrmann kom først på bolden med hovedet efter et frispark, men bolden halvklarede målmanden, inden Simon Boe sendte riposten i mål. Men offside, dømte linjedommeren. Hvem der var offside kunne vi ikke se; der manglede de fem langsomme gengivelser fra fem forskellige vinkler, som på TV.

Ud over nederlaget måtte Filip Hansen lade sig udskifte med en knæskade. Håber ikke det betyder længere pause for stamspilleren.

Cheftræner Peter Juul og jeg synes faktisk, at Avedøre havde spillet en god kamp med mange gode detaljer og angreb. Men egne fejl afgjorde denne kamp på Herlev Park.

Der spilles næste turneringskamp hjemme i Zebrafolden mod Holbæk lørdag den 22. september kl. 13.00.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Bjørn Jensen – Nick Ilsø – Martin Nordentoft – Filip Hansen – Simon Boe Nielsen

Angreb:         Mikkel Verlis

Indskiftet:      Sebastian Tan (46´ Jonathan Villadsen) – Martin S. Nielsen (59´ Bjørn Jensen) – Oliver Larsen (72´ Filip Hansen)

Ikke benyttet: Mikkel Reimer-Gadby – Marc Rosenmejer – Frederik Valentin Hansen