Menu

SS-holdet uheldig under opvarmning

image Hvor var Buller Hund Andersen?
Per Myhrmann
04. september 2021 kl. 16:40
Fik 1-1 med hjem fra mødet med Liria i Sjællandsserien

Referat af SS-kampen Liria – Avedøre – 1-1 (0-0).

Optakten til kampen var ikke god for Avedøre, idet Martin Nordentoft kort før start blev skadet og ikke kunne spille. Brian Jensen blev ”forfremmet” fra træner til spiller.

Det startede da heller ikke for godt, da Nikolaj Kjær Frederiksen i det femte minut fik lavet et straffespark, og Jonas Bøtker brokkede sig over det til et gult kort og 10 minutters hvile på bænken. Lucas Thers var dog i målet stærkt spillende og klarede straffesparket.

Men Liria pressede på specielt den første halve time og kunne være kommet foran, men boldene havnede i træerne bag målet, når det blev sparket på mål. Én ulykke kommer sjældent alene. Sidst i første halvleg lavede Nikolaj Kjær Frederiksen en mindre fejl midt på banen, men fik selv ryddet op. Desværre blev Kjær skadet i situationen og måtte udgå af kampen.

Ingen mål i første halvleg. Efter pausen kom Avedøre bedre med, og Martin ”Jern” Nielsen spurtede frem ad banen og spillede Bjørn Jensen fri. Desværre sendte Bjørn Jensen bolden forbi den fjerneste stolpe.

Der kom i den følgende tid en masse udskiftninger, som er svære at følge med i i Sjællandsserien. Der skulle et dumt boldtab til midt på banen fra Avedøres side, før der kom gang i målscoringen. Boldtabet førte til et frispark lige uden for feltet, og det omsatte Sebastian Musanti Søndergaard til en føring for hjemmeholdet, da bolden passerede muren og gik ind helt ude ved stolpen. Men der gik kun godt 5 minutter, før udligningen faldt. Et langt indlæg til forreste stolpe forlængede Nick Ilsø ind foran mål, hvor Victor Nøhr Sørensen dukkede op og scorede sit første mål for klubben med et hovedstød.

Afslutningen blev lidt for spændende. Mahdi Mansour tog et kort for at tale til dommeren, og i undertallet kom Avedøre under pres. Det kunne være gået helt galt et par minutter inde i overtiden, men Lucas Thers gik frem og parerede forsøget fra kort afstand fra en fri modstander, der snoede sig gennem Avedøres forsvar med bolden.

 

En pæn portion tilskuere fra begge hold på det hyggelige stadion, hvor man kunne købe lidt sodavand. Der var også en enkelt hund ved navn Tessa Kuscu. Men hvor var Buller Hund Andersen? Skal Buller være årets hund i 2021, skal han nok snart komme til kampene!

Den næste kamp er på lørdag den 11. september på hjemmebane (bane 3) mod Hørsholm-Usserød kl. 12.00.

 

Mål:               Lucas Thers

Forsvar:         Christian Aabech – Nikolaj Kjær Frederiksen – Mathias S. Christensen (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Bjørn Jensen – Victor Nøhr Sørensen – Nick Ilsø – Mahdi Mansour

Angreb:         Jonas Bøtker – Martin S. Nielsen

 

Indskiftet:      Patrick Paw Olsen – Emil Appelt – Brian Jensen

Ikke benyttet: