Sejr til reserveholdet i serie 3

20. maj 2018 kl. 07:22
Vandt 2-0 i Svogerslev

Referat af serie 3-kampen Svogerslev – Avedøre – 0-2 (0-2).

Én af de sjældne sejre på udebane kom i hus denne solrige lørdag i pinsen. Inden der var spillet et kvarter, havde Brian Jensen bragt Avedøre foran 1-0 på et straffespark begået mod Jack Overby. Indsatsen var fin i kampen og der blev presset på i første halvleg. Inden pausen øgede Besnik Ljoki til 2-0 på et langskud.

Avedøre havde nogle trætte spillere i anden halvleg og blev sat lidt under pres. Det gav en stor chance til Svogerslev, men Bo Jensen i målet reddede med en hurtig refleks. I slutminutterne løb Furkan Ciftci med bolden fra egen bane, men blev stoppet ulovligt i feltet. Nyt straffespark til Avedøre. Her kunne det være blevet 3-0, men Patrick Paw Olsen brændte muligheden af. Måske han var lidt rusten efter ikke at have spillet fodbold siden sin skade i efterårets sidste kamp.

Ifølge mine 3 udsendte reportere var der gode præstationer af Bo Jensen i målet, Patrick Nielsen, Oliver Kolkjær Sørensen og Michael Bo Hansen.

På fredag den 25. maj spilles hjemme kl. 18.30 mod Roskilde 06, som ligger lige efter os i rækken. Gratis entre til kampen, der måske spilles på bane 1.