Sejr til reserveholdet i serie 3 mod Roskilde

25. maj 2018 kl. 21:41
Roskilde besejret 1-0

Referat af serie 3-kampen Avedøre – Roskilde 06 – 1-0 (1-0).

Avedøre kunne stille et godt hold til aftenens kamp. Flere spillere fra førsteholdstruppen var spilleberettiget og kunne afløse de skadede Marc Serup og Nichalas Helstrup m.fl.

Det blev en meget lige kamp uden de mange chancer i starten. Men efter ca. 40 minutter tog Bjørn Jensen chancen fra 25 meter. Skuddet var ikke særligt hårdt eller godt, men velplaceret, Målmanden nåede ikke ud til stolpen, og så stod det 1-0 til Avedøre.

I anden halvleg havde Bjørn Jensen et nyt godt forøg efter frispilning fra Furkan Ciftci, og Thomas Petersen med over 200 førsteholdskampe forsøgte sig uden held midt i halvlegen.

Med et kvarter igen havde Roskilde deres bedste bud, men skuddet gik over mål. Som det sker, trækker et hold i føring sig tilbage på banen og overlader initiativet til modstanderen. Det sker også i serie 3! Men heldigvis fik en modstander gult kort og ti minutter i skammekrogen, da der manglede under et kvarter.

Rigtig god præstation af alle. Specielt lagde jeg mærke til den vikarierende anfører Brian Jensen samt Patrick Nielsen i midterforsvaret,

Der spilles igen mod Taastrup tirsdag den 5. juni kl. 19.00 på udebane.