24. juni 2021 kl. 09:39
Roskilde slået på egen "kampbane" med dårlige tilskuerforhold

Referat af DS-kampen Roskilde 06 - Avedøre –1-5 (0-3).

Brian Jensen var igen nødt til at ændre holdet. Oliver Skjold Larsen var i karantæne og Martin S. Nielsen er skadet. Til gengæld var der ankomst til anfører Mathias S. Christensen efter afsonet karantæne og til både Martin Nordentoft, Bjørn Jensen og Marco Ilsø.

Roskilde har været absolut bundhold gennem hele året, så Avedøre stillede sig godt på som favorit i denne næstsidste kamp i DS i denne omgang. Og holdet levede op til værdigheden med en storsejr på 5-1. Sjældent, at der scores som mange mål, men det er sket før i sæsonen, da Avedøre vandt 5-0 i Husumparken i september.

Der var ikke spillet længe, ​​før Marc Rosenmejer var ved at komme igennem, men målmanden afværgede. Desværre for Roskilde var Bjørn Jensen fulgt med frem og kunne sende riposten i mål. Tre minutter senere sendte Baboucarr Baldeh bolden ind i feltet, hvor anfører Mathias S. Christensen var fulgt med frem og headede 2-0 føringen i mål. Det var aflevering fra højre tilbage til venstre tilbage. Flot angrebsspil. Inden der var spillet en halv time ramte Avedøre overliggeren, og Martin Nordentoft var først på bolden og lagde den i mål.

Roskilde var dog ikke nedspillet. De havde deres chancer, bl.a. et dykkende skud, der ramte undersiden af ​​overliggeren og gik i spil igen, og Emil Skjold Larsen måtte også rase kastanjerne ud af ilden for Patrick Nordahl, der kom til at forære modstanderen bolden i eget felt. Justice Rwango burde kort før pausen have scoret, men han fik skovlet bolden over mål.

Et lille kvarter inde i 2. halvleg reduceret Roskilde og bragte lidt spænding tilbage i kampen. Men allerede i næste minut kunne Bjørn Jensen bringe Avedøre på 4-1 og unge Justice Rwango lukkede scoringen til 5-1 med sit første mål for Avedøre og kvarter før tid.

Jeg så ikke 2. halvleg, da jeg i pausen ledte efter en fadøl og en stadionpølse. Det lykkedes mig at finde min aftensmad på Strandgaard Park. Jeg kunne derfor ikke nå tilbage til Roskilde Stadions kunstgræsbane, hvor tilskuerne kunne vælge at stå nede bag det ene mål eller med ryggen til at trænende grupper og prøve at forhindre, at deres bolde for tit kom ind på kampbanen i DS. Dårligste kampforhold i denne sæson. Jeg skal måske lige gaffeltruck, ved Strandgaard Park er lig Karlslunde Stadion 18 km væk fra Roskilde!

Den næste kamp er den sidste i sæsonen og spildes hjemme i Zebrafolden lørdag den 26. juni kl. 14.00 !!!.

Mål: Emil Skjold Larsen

Forsvar: Baboucarr Baldeh - Patrick Nordahl - Mikkel Schmelling - Mathias S. Christensen (anf.)

Midtbane: Bjørn Jnsen - Martin Nordentoft - Abdallah Said - Magnus Johansson

Angreb: Marc Rosenmejer - Marco Ilsø

Indskiftet: Justice Rwango (29´ Marc Rosenmejer) - Albin Fetahi (62´ Abdallah Said) - Lucas Thers (75´ Marco Ilsø)

Ikke benyttet: Brian Jensen