Sejr på 5-0 i DS

06. september 2020 kl. 11:11
Husum besejret med 5 mål efter pausen

Referat af DS-kampen Husum – Avedøre – 0-5 (0-0).

Det var med lidt bange anelser, jeg mødte op til kampen mod Husum, som vi ikke har mødt i DS tidligere. Det gjaldt i Husumparken om at få point med hjem. Husum lå sidst, og vi havde tabt til Ishøj sidste weekend, så der skulle gerne 3 point til stillingen.

Det var småt med chancer i første halvleg til begge mandskaber. Husum var allerede ved at komme fri efter 5 minutter, men debuterende målmand Lucas Thers og Niklas Myhrmann fik stoppet husumspilleren. Husum havde et hovedstød ved siden af mål, og Oliver Larsen havde midt i halvlegen et skud, men det manglede noget kraft. Just som man var ved at gå til pause med 0-0, kom Husum frem til en afslutning udefra. Men det hårde og præcise skud klarede Lucas Thers i stor stil ved at vippe bolden over mål til hjørnespark. Lucas Thers fik en fornem debut for Avedøre.

Vi skulle frem til det 56. minut, før første scoring kom ved Oliver Larsen. Mehidienne Djafer-Bey (Mehio) fandt Michael Bo Hansen med en aflevering i dybden mod baglinjen, og Michael Bo sendte bolden præcist ind til fremløbende Oliver Larsen, der firsttimede bolden i mål. Kun 3 minutter senere sendte Michael Bo igen bolden ind fra baglinjen i højre side, og denne gang var det Mathias Redke, der udnyttede chancen til en sikker scoring til 2-0. Michael Bo fandt senere igen Redke, der sendte bolden ind, men målet blev annulleret for offside.

Husum svarede igen, men Thers satte lappen på bolden, og forsvaret kunne sparke bolden ud af farezonen. En føring på 2-0 er iflg.  tidligere landsholdstræner Ricardo en farlig føring. Så med 12 minutter tilbage blev det heldigvis 3-0 ved Mehio, igen efter indlæg fra højre af Michael Bo Hansen. Det blev altså til et slags hattrick af højrebacken hos Avedøre. Igen gik der kun et par minutter, før det blev 4-0. Anders Kjøller løftede med et elegant frispark bolden over muren, hvor Simon Boe løb frem, og han drejede rundt og sendte bolden forbi den måbende målmand. Anders Kjøller sluttede af til 5-0 i overtiden på et oplæg af Marc Rosenmejer.

En stor sejr, men det var først efter pausen, der faldt en del mål. Måske var Husum ved at blive trætte. De fik et rødt kort efter sidste scoring, hvor frustrationerne var til at fornemme for både spillere og tilskuere.

Den næste kamp er igen en udekamp, da Avedøre næste weekend er oversidder grundet et ulige antal hold i rækken. Der spilles igen mod Fremad Valby lørdag den 19. september kl. 12.00.

Mål:               Lucas Thers

Forsvar:         Michael Bo Hansen – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann – Simon Boe Nielsen

Midtbane:      Mehidienne Djafer-Bey – Mathias ”Mini” Johansson (anf.)  – Oliver Larsen – Mads Eslund

Angreb:         Anders Vibe Kjøller – Mathias Redke

Indskiftet:      Marc Rosenmejer (64´ Mads Eslund) – Mathias S. Christensen (82´ Michael Bo Hansen) – Baboucarr Baldeh (85´ Mehidienne Djafer-Bey)

Ikke benyttet: Simon Andersen – Justice Rwang0 – Mikkel Schmelling