image 100 kampsjubilar Phillip Bo Henriksen
22. oktober 2023 kl. 10:32
Snekkersten besejret 3-1 i Zebrafolden

Referat af SS-kampen Avedøre – Snekkersten – 3-1 (2-1).

Efter Phillip Bo Henriksen havde fået blomster i anledning af sin kamp nummer 100 for klubbens førstehold, kom kampen i gang. Avedøre var svag favorit og skulle gerne have tre point på egen bane mod nordsjællænderne. Avedøre startede også bedst, og allerede i det sjette minut kom føringsmålet. Martin ”Jern” Nielsen trak sig fri i venstre side og lagde bolden højt mod bagerste stolpe, hvor Nicklas ”Nicki” Antonsen kom styrtende og headede bolden i mål. Den fra landsholdstjeneste tilbagevendte Nassor Salim var tæt på at øge med et hovedstød efter et lille kvarters spil, men målmanden fik sendt bolden over mål med en flot redning. Det blev dog alligevel Nassor Salim, der scorede til 2-0, da han efter et par spildte forsøg fra medspillerne, fik fat i bolden og resolut sparkede den i mål ude ved den ene opstander.

Desværre holdt den farlige føring på 2-0 ikke længe. Nicki Antonsen og Nassor Salim misforstod og tacklede hinanden på midten af banen, så et hurtigt modangreb førte til reduceringen for udeholdet. Igennem hele første halvleg noterede jeg kun en enkelt chance til Snekkersten ud over målet til 1-2

Efter pausen kom der flere chancer. Nicki Antonsen fik sendt bolden forbi et tomt mål i en situation, som burde være udnyttet bedre. Også jubilar Phillip Bo Henriksen havde et forsøg, som målmanden fik reddet til hjørnespark. Avedøre havde også en dobbeltchance, som ikke gav gevinst. Snekkersten måtte nøjes med et enkelt langskud i perioden frem til det 74. minut. Her fik Phillip Bo Henriksen et gult kort og 10 minutter i ”straffeboksen”. Det udnyttede Snekkersten til at få mere boldbesiddelse, og et kanonskud gik lige over Avedøres mål. I undertal lykkedes det endnu engang Nicki Antonsen at slippe fri, men trods afdribling af målmand og et tomt mål, endte bolden på den forkerte side af stolpen.

Så var det Snekkerstens tur til at spille i undertal, og Avedøre fik igen mere fat og kom til chancer. Indskiftede Mathias Nedergaard øgede til slutfacit 3-1, da han i sololøb mod målmanden sendte bolden sikkert i rusen. Han blev flot spillet fri f Nicki Antonsen, der headede et udspark til midten videre til den unge Nedergaard, der fik scoret sit første mål efter debuten i august måned. Det kunne være blevet 4-1. Nicki Antonsen sparkede med højre yderside uden om forsvarsspillerne, men bolden ramte indersiden af stolpen, inden Mathias Nedergaard sparkede returen i mål. Men Nedergaard var desværre offside i sparkesituationen.

Tre gode point og en plads i top fire. I næsten alle kampe i efteråret er Avedøre startet godt, men hvor det efter pausen har været svært at score. Det kan være en tilfældighed, men det skal helst ikke blive til en dårlig vane.

Der var kun 60 tilskuere og en hund til lørdagskampen i efterårsferien, Vejret var ellers ok, da den stærke blæst fra fredagen havde lagt sig.

Den næste kamp spilles lørdag den 28. oktober kl. 13.00 mod Rudersdal på udebane, efter planen på Vedbæk Stadion.

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Oliver Algrem-Petersen – Alek Farhan Bakalarz – Ronas Colak – Jeppe Malm Kristensen

Midtbane:      Phillip Bo Henriksen – Kim Gurskov (anf.) – Martin Nordentoft – Martin S. Nielsen

Angreb:         Nicklas Antonsen – Nassor Salim

Indskiftet:      Frederik Holm Jensen – Niklas Thomas – Mathias Nedergaard