Menu

Sejr i sidste træningskamp for DS-holdet

image Nicklas Antonsen scorede begge mål
Per Myhrmann
19. juni 2020 kl. 07:28
BSF besejret 2-1 i Zebrafolden

Referat af træningskampen Avedøre – BSF –2-1 (1-1).

 

Forårets sidste træningskamp blev en meget lige affære mellem to DS-hold, der stod godt til hinanden. Det var BSF, der kom i front efter et kvarters spil. En bold fra højre endte bagerst i feltet, og bolden blev sikkert sat ind uden chance for Avedøre målmand. Føringen holdt dog kun 8 minutter. Anders Kjøller sendte bolden ind på kanten af feltet, hvor Nicklas Antonsen fik tæmmet bolden til venstre ben. Han lavede en skudfinte og lagde bolden til rette for det bedste ben, og med højrebenet lagde han bolden behersket i mål i det lange hjørne. Det var ikke mange helt åbne chancer i nogen af enderne i resten af halvlegen, og vel heller ikke i kampen som helhed.

Det var samme Antonsen, der scorede kampens sidste mål, og han blev derfor matchvinder for zebraholdet. I det 53. minut erobrede Avedøre bolden på midten. Mathias ”Mini” Johansson sendte en dyb stikning op midt i banen til Antonsen, der kom hurtigere på bolden end BSF´s forsvarer. Antonsen firsttimede bolden i en bue hen over den sagesløse målmand.

Med ca. 10 minutter tilbage var BSF tæt på, men Rasmus Siggaard fik sikkert greb om bolden på stregen.

En god kamp, hvor der blev prøvet en ny spiller på højre kant, Mehio Djafer-Bey. Han har sidst spillet i Holbæk, og han kan blive interessant fir Avedøre i fremtiden, hvis han vælger at spille i den stribede trøje.

 

Den næste kamp spilles i Vipperød sydøst for Holbæk. Det er en LP-kamp mod Vipperøds hold fra serie 3, og Avedøre er i denne kamp favoritter. Turneringsstarten i DS formodes at være lørdag den 15. august.

 

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias Kuch – Jonathan Villadsen – Michael Bo Hansen – Simon Boe Nielsen

Midtbane:      Nicklas Antonsen – Mathias ”Mini” Johansson (anf.)  – Oliver Larsen – Baboucarr Baldeh

Angreb:         Anders Vibe Kjøller – Mathias Redke

 

Indskiftet:      Mathias S. Christensen (30´ Mathias Kuch / 65´ Michael Bo Hansen) – Mikkel Schmelling (60´ Baboucaarr Baldeh) – Mehio Djafer-Bey (65´ Nicklas Antonsen)– Justice Rwango (67´ Simon Boe Nielsen) – Zenas Addai-Baffour (75´ Anders Kjøller)