Sejr i LP over Allerød

23. maj 2018 kl. 10:12
Sjællandsseriens førerhold slået 2-0 på eget græs

Referat af LP-kampen Allerød-Avedøre-0-2 (0-1).

Modstanderen i vores første pokalkamp i denne sæson var Allerød, der fører Sjællandsserien og derfor ligger til oprykning til DS.

I den første halvdel af første halvleg var der ikke meget, der hang sammen for Avedøre. Den eneste registrerede chance tilfaldt Allerød i et af de første minutter, men Kim Gurskov fik tacklet bolden til hjørnespark. Men efter føringsmålet i det 25. minut af Chris Lindskow, ændrede kampen karakter. Lindskows mål faldt efter et frispark af Sebastian Tan. Målmanden holdt ikke bolden, Kim Gurskov fulgte op, og efter ny halvklaring af målmanden fik Lindskow bolden i mål. I de følgende minutter havde Avedøre to meget store chancer for at øge, den ene til topscorer Martin Nordentoft, der ikke fik omsat muligheden.

Men Allerød fik også deres chancer, så Rasmus Siggaard i avedøremålet måtte redde et hårdt langskud til hjørnespark. Sebastian Tan fik gult kort (=10 minutter udenfor i skammekrogen). Simon Boe Nielsen erstattede Nick Ilsø. Inden pausen havde Mikkel Reimer-Gadby en stor chance, men en fantomredning af målmanden forhindrede scoringen. Inden pausefløjtet havde Allerød en dobbeltchance, hvor det ene skud fra tæt hold satte overliggeren i vibrationer. Nick Ilsø var kommet på banen igen, mens Tan sad udenfor efter afsoning af ti-minutters-straffen.

Anden halvleg startede med ny dobbeltchance, denne gang til Avedøre. Mikkel Schmelling og Martin Nordentoft var synderne. Schmelling var senere igen med fremme, men hans skud blev sendt over mål af målmanden. Efter et kvarters spil måtte Nordentoft lade sig udskifte; forhåbentlig ikke for alvorligt inden de afgørende kampe i DS. Sebastian fik chancen igen; måske efter løfte om ikke at få flere gule kort. Målet til 2-0 blev scoret af Simon Boe Nielsen på et bragende langskud fra 25-30 meter. Bolden sad helt oppe i målhjørnet uden chance for en prisgivet målmand. Efterfølgende kom både Phillip Bo Henriksen og 17-årige Besnik Ljoki på banen, mens Ilsø og Mathias Christensen gik udenfor. Besnik havde et langskud over mål minuttet efter at være kommet på banen.

Men 2-0 er som bekendt en farlig føring, som en højtstående træner engang sagde. En refleksredning af Rasmus Siggaard på et forsøg fra tæt hold forhindrede Allerød i at score med 10 minutter tilbage. Allerød kom meget frem ad banen i de følgende minutter, og zebrastribede Avedøre havde meget svært ved at ramme en anden fodboldspiller med striber på trøjen. Allerød havde, 2 minutter før tiden udløb, en fri spiller, men en herretackling af anføreren fik sendt nordsjællænderen i græsset til tælling.

Der spilles næste turneringskamp ude mod Odsherred søndag den 27. maj kl. 15.00. Det er muligt at komme med spillerbussen til Vig Stadion. Bussen kører fra omklædningen kl. 12.30 og er gratis for Avedøres tilhængere og fans.

Næste LP-kamp er der lodtrækning til fredag den 25. maj. Kampen spilles 5.-6. juni eller 12.-13. juni. Der deltager ingen divisionshold i denne lodtrækning til oplysning for dem, der ønsker Brøndby, Hvidovre eller Frem.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Sebastian Tan – Chris Lindskow – Kim Gurskov – Mikkel Reimer-Gadby

Angreb:         Nick Ilsø – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Simon Boe Nielsen – Phillip Bo Henriksen – Besnik Ljoki