24. februar 2019 kl. 10:21
2. senior vandt 6-3 over Kastrups ditto

Referat af træningskampen Kastrup (s.2) – Avedøre.2 –3-6 (1-3).

For tredje gang skulle træner Morten Schønnemann ud med sit hold og spille træningskamp. Han regnede med at have 17 spillere til rådighed, men på dagen indløb afbud pga. sygdom og småskader fra bl.a. Phillip Bo Henriksen, Christoffer Hebo, Luca Thers og Patrick Paw Olsen. Så til kampstart havde Avedøre kun 12 mand omklædt.

Inden der var spillet 5 minutter, havde både Avedøres Martin S. Nielsen og Kastrup været alene med målmanden, dog uden mål som resultat. Det kunne tyde på en målrig kamp, hvis angriberne var i stand til at omsætte chancer til mål. Og det blev en målrig kamp.

Efter 11 minutter bragte snart 17-årige Micas Engelhardt Holm Avedøre foran. Aymen Lamlil (kommet til Avedøre fra Rønne) gled fri i venstre side og spillede fladt ind foran mål, hvor Micas kunne dirigere bolden sikkert i mål til føring. Med et kvarter spillet kom Martin ”Jern” S. Nielsen igen fri. Denne gang trak han venstre om målmanden og lagde bolden i mål fra en meget spids vinkel til 2-0. Det følgende kvarter havde Mikkel Verlis et par store chancer. Men i det ene tilfælde ville Verlis tage et træk mere, for at gøre chancen større, og så gled han i kunstgræsset. I det sidste af tilfældene var han alene med målmanden, men et forsøg med spark bag om standbenet var nok ikke det rette valg i netop den situation. ”Jeg blev grebet af stemningen”, sagde Verlis kækt.

Ved den halve time blev Mathias S. Christensen spillet fri med en lang bold frem ad banen, og ”Matti” bragte Avedøre på 3-0. Verlis havde derefter endnu en mulighed alene med målmanden, men igen ikke mål. Inden pausen fik Kastrup reduceret til 1-3 på en friløber, som nok skyldtes, at Lars Jacobsen i situationen fik en ”fiber” og måtte lade sig udskifte.

Kampen blev reelt afgjort de første minutter af 2. halvleg på to mål af Martin ”Jern” S. Nielsen. Ved det ene blev ”Jern” spillet helt fri en Verlis, nu uden hue på hovedet. Måske han lod ”stemningen” blive i huen ude i boksen! Herefter blev det en lidt mærkelig kamp, hvor der kunne scores rigtig mange mål. Det lykkedes Mikkel Verlis at komme på scoringstavlen, mens Kastrup fik lavet endnu et par mål mod et avedørehold, som grundet få spillere sluttede med kun 10 mand på banen, da også Patrick Nielsen blev skadet i den sidste del af anden halvleg.

Den næste træningskamp er først lørdag den 9. marts kl. 12.30 på K1 i Avedøre mod Skjolds andethold. Næste weekend er holdet på træningslejr i Tyrkiet.