image Phillip Bo Henriksen på vej tilbage i form
21. september 2019 kl. 18:35
Tabte 2-3 til Bytoften i serie 2

Referat af serie 2-kampen Avedøre – Bytoften –2-3 (2-2).

Bytoften bragte sig foran 2-0 i det 16. og 18. minut, men med to mål med et minuts mellemrum af Nick Ilsø og Lars Jacobsen blev stillingen ændret til 2-2, da der var spillet 25 minutter.

Den stilling holdt sig til tre minutter før tid, hvor Bytoften fik scoret deres sejrsmål.

Iflg. træner Morten Schønnemann en kamp, som man aldrig burde have tabt. Avedøre havde bolden det meste af tiden og havde adskillige chancer, som man burde have scoret på. En angriber, som omsætter chancer tilmål ønskes. Vi har netop fået spillercertifikat på en ny angriber på 17 år, som har været omkring Barcelonas akademi. Han skal nok spille sig i form på reserveholdet og kan dermed være løsningen. Med en skadet Mikkel Bang og afbud fra Marc Rosenmejer manglede Avedøre nogle boksspillere. Marco Ilsø, som sidste weekend scorede tre mål, var med DS-holdet i Frederikssund.

Jeg så ikke kampen grundet sygdom, men Morten Schønnemann roste efter kampen Phillip Bo Henriksen for indsatsen. Phillip Bo er på vej tilbage efter et halvt års pause og en skade.

Den næste kamp spilles lørdag den 28. september kl. 11.00 på udebane mod Tåstrup i Tåstrup Idrætspark.