Reservene sejrede i Solrød

09. september 2018 kl. 10:03
Vandt 4-2 og har maksimumpoint efter 4 kampe

Referat af serie 3-kampen Solrød – Avedøre – 2-4 (1-2).

Den 4. kamp blev også vundet, og holdet fører rækken. Jeg kunne ikke nå at se starten på kampen, men spillerne ventede fint nok med at score, til jeg var ankommet fra DS-kampen.

Da den halve time var rundet, fandt Marc Rosenmejer en fremløbende Mikkel Bang, der sikkert sendte bolden i mål. Føringen holdt kun otte minutter, før det blev 1-1. Opdækningen så lidt mangelfuld ud i den situation. Men Avedøre havde flere mål i posen. Et par minutter før den korte pause kunne Mikkel Bang efter nogle små smarte træk sende bolden uden om målmanden med ydersiden af højre fod til 2-1-føring.

Pausen var så kort, at jeg ikke nåede tilbage fra min sightseeingtur i mit gamle kvarter, inden anfører Lirim Aliti havde headet et hjørnespark i nettet. Du kunne godt have ventet lidt! Men OK. Når man skal, så skal man! Med 3-1 følte man, at topholdet skulle få helt styr på kampen, men Solrød opgav ikke så let. Specielt en hurtigløbende angriber voldte problemer. Han havde scoret i første halvleg og scorede igen, da der manglede lidt kommunikation mellem centerforsvar og back i det 53. minut. Minutterne efter var den gal igen, og Frederik Valentin Hansen måtte hive en redning frem. Frederik var blevet skiftet ind efter pausen, da målmand Lucas Thers havde fået et vrid i knæet på kunstbanen. Heldigt, at der til dagens kamp var udtaget to målmænd. Det var et lidt presset Avedøre i denne del af kampen. Solrød havde blandt andet et skud, der ramte overliggeren i denne periode. Marc Rosenmejer burde dog have øget til 4-2 i helt fri position, men hans hovedstød gik så hårdt i jorden, at bolden hoppede over målet. Patrick Paw Olsen spillede en bold på tværs til Mikkel Bang, men han nåede først bolden, da vinklen var blevet lille, og bolden sad i sidenettet.

I de sidste 10 minutter fik Solrød to gule kort og måtte spille med 9 spillere. Det udnyttede Mikkel Bang, der åbenbart ville være den mest scorende i denne kamp, med et lob over målmanden på en frispilning fra Simon Boe Nielsen. Hattrick af Bang, der på dagen sad over på DS-holdet for at få en hel kamp i benene for første gang siden sin korsbåndsskade i august 2017.

På lørdag den 15. september spilles igen hjemme kl. 10.30 mod Hundige.