image Klubbens logo
01. maj 2021 kl. 17:04
Avedøre fik 1-1 på hjemmebanen Zebrafolden

Referat af DS-kampen Avedøre – Taarnby FF –1-1 (0-1).

Sidste point til Avedøre i DS blev lavet mod netop Taarnby FF med resultatet 1-1 i oktober 2020. Og igen endte kampen med tidligere avedøretræner Timos Adraktas´ hold med 1-1. Ikke noget uretfærdigt resultat efter de 90 minutter, men Taarnby FF var nok tættest på sejren.

Avedøre havde afbud fra skadede Nicklas Antonsen (ude endnu 6 uger) og anfører Mathias S. Christensen grundet arbejde hos politiet, og da Jonas Bøtker efter blot 5 minutters spilletid fik en bold sparket i hovedet og derfor trådte forkert på det ene ben og skadet måtte lade sig udskifte, så det ikke godt ud for Avedøre. Der måtte rokeres om i forsvaret med Mikkel Schmelling rykket fra højre back til venstre midterforsvarer og unge Justice Rwango ind på venstre back, mens Magnus Johansson skiftede backplads fra venstre til højre. Lidt uro, men det påvirkede vist ikke Avedøre.

Omkring den halve time havde Avedøre nogle gode angreb med Martin S. Nielsen (Jern) i hovedrollen. Desværre blev den sidste aflevering ikke efter hensigten. Lidt efter troede Taarnby, at de skulle score, men en kæmperedning af Lucas Thers i Avedøres mål forhindrede dette. Taarnby havde inden da haft bolden i nettet, men en offsidekendelse annullerede scoringen til stor fortørnelse for en spiller, der efterfølgende fik en god snak med dommeren.

Måske ville der holdes pause med en nulløsning, men 5 minutter før pausen blev en lang bold over forsvaret til en mulighed for Taarnbys Lasse Linnemann Johansson, der lobbede bolden i mål over Lucas Thers, der kun kunne snitte bolden på vej mod maskerne.

Men straks efter pausen faldt udligningen. Et indlæg til Marc Rosenmejer blev til et forsøg på scoring, men bolden ramte en modstander fra Amager og endte med at gå over tidligere avedøremålmand Rasmus Siggaard, ramme jorden og skrue ind i sidenettet til slutfacit 1-1. At det var slutfacit vidste ingen på det tidspunkt. Taarnby havde senere en hovedstødschance over mål, og efter 74 minutter driblede Martin ”Jern” forbi forsvaret, men kunne ikke komme forbi Siggaard i taarnbymålet. I bagklogskabens tegn skulle han måske have skudt på mål, men lagde i stedet fra baglinjen bolden tilbage til vikarierende anfører Oliver Larsen til frit skud, men bolden blev sendt et godt stykke over målet. Et par minutter senere fik Taarnby en kæmpechance for at bringe sig foran, men på mirakuløs måde fik Lucas Thers reddet med en fodparade på det helt åbne tilbud. Efterfølgende chance efter hjørnespark blev også afværget af Avedøre.

I overtiden blev indskiftede Nick Ilsø nedlagt lige uden for det kriminelle felt. Rødt kort til Rasmus Lenshøj for sin indsats, og frispark til Avedøre, som Marc Rosenmejer dog ikke kunne udnytte. Rasmus Siggaard vidste måske, hvor skuddet fra tidligere holdkammerat ville komme og reddede til hjørnespark.

En bedre kamp af Avedøre denne dag, og første point i foråret til stillingen. Alt tæller, inden der skal spilles nedrykningsspil efter sidste grundspilskamp søndag den 16. maj.

Kampen blev spillet uden tilskuere, og for første gang i lang tid var der ingen registrerede hunde.

Den næste kamp er allerede på onsdag den 5. maj kl. 19.00, hvor Husum gæster Zebrafolden.

Mål:               Lucas Thers

Forsvar:         Mikkel Schmelling – Jonas Bøtker– Wandifa Danpha – Magnus Johansson

Midtbane:      Baboucarr Baldeh – Abdallah Said – Marc Rosenmejer – Oliver Skjold Larsen (anf.) – Albin Fetahi

Angreb:         Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Justice Rwango (8´ Jonas Bøtker) – Aymen Lamlil (78´ Abdallah Said) – Nick Ilsø (85´ Martin S. Nielsen

Ikke benyttet: Emil Skjold Larsen