Menu

Nyt træner-team på plads

image sportschef Per Myhrmann
Per Myhrmann
09. januar 2018 kl. 08:59
Nyt om DS-truppen

Vi har fået ny cheftræner i Peter Juul Petersen, og aftaler med ny assistenttrænere og målmandstrænere er netop kommet på plads i uge 1. Peter Juul har desuden talt med de fleste af spillerne gennem december måned.

Trænerassistenterne og målmandstrænerne er alle fundet inden for klubben, og alle aftaler er pt. halvårlige, men flere af dem vil formentlig fortsætte efter sommeren 2018. Assistenttrænerne er blevet Kim Junge og Jan ”Kloge” Boelsmand. Junge er ny i trænersammenhæng mht. DS-holdet, mens ”Kloge” har været med under Jan Christensen i 2008-2010. Som målmandstrænere er der lavet aftaler med Lars ”Mål” Nielsen og Jacob ”Shakes” Rasmussen, begge tidligere målmænd på klubben førstehold. Da også Peter Juul har en lang fortid i klubben, har alle fem trænere et stort kendskab til hinanden. Jeg forventer et godt forår med den nye trænerstab og en spillertrup, der bakker op og spiller sammen for at undgå nedrykning fra DS-rækken

Spillertruppen er pt. kun blevet lidt mindre. Kun 4 spillere har på nuværende tidspunkt meddelt, at de ikke længere er en del af Avedøre. Det drejer sig om Christian Pedersen, Mehmet Coskun, Ferman Olgun og Nikodem Kowalski. Derudover forventer jeg, at der vil være nogle få mere, der inden starten finder ud af, at de spiller et andet sted.

Til gengæld forventer vi 5-6 spillere udefra, der alle har meldt deres ankomst ved træningsstarten mandag den 15. januar. Om de vil være i stand til at få en plads i truppen, vil tiden vise. Mikkel Bang er blevet korsbåndsopereret og er væk hele 2018, og Meck Nørgaard har problemer med bentøjet, ellers skulle alle være skadefri. Mathias S. Christensen er i udlandet til starten af marts, hvor han skal spille sig i form på relativ kort tid.

Per Myhrmann, sportschef