image Phillip Bo Henriksen er klar igen
06. oktober 2019 kl. 10:52
Tabte 1-3 til Måløv, der rykkede forbi i stillingen

Referat af serie 2-kampen Avedøre – Måløv –1-3 (1-2).

Måløv kom foran efter et kvarter, hvor et langt indkast førte til deres scoring. Men brødrene Ilsø ville også være med. Nick Ilsø driblede rundt med et par modstandere, fik målmanden lidt frem og afleverede dernæst ind foran mål, hvor Marco Ilsø løb til og sendte bolden i det tomme net. Desværre holdt føringen kun 2-3 minutter, før Måløv bragte sig foran igen. Målmand Lucas Thers var ude i feltet, og også denne scoring var i et næsten tomt bur.

Da Avedøre kom bagud 1-3 ti minutter inde i anden halvleg, kunne man fornemme, at det ville blive svært. Flere gule kort til Avedøre gjorde det heller ikke lettere. Marco Ilsø fik to gule kort, og det røde kort betyder friweekend den 11.-12. oktober til ham. Patrick Nielsen var blevet dårlig under opvarmningen og kunne ikke spille, og et par afbud i forhold til det udtagne hold i løbet af fredag lørdag fra vigtige spillere betød også hasteindkaldte folk, der ikke træner så meget.

Det er vigtigt at få flere til træningen, hvis placeringen i rækken ikke skal ende med en nedrykning. Det var fjerde nederlag i træk og næste gang gælder det duksen i rækken.

Den næste kamp spilles fredag den 11. oktober kl. 18.30 på hjemmebane (kunst) mod Ølstykke.