Per Myhrmann
29. september 2018 kl. 10:12
Reserne tabte 4-7 til Fløng/Hedehusene

Referat af serie 3-kampen Avedøre – Fløng/Hedehusene –4-7 (1-3).

Det var igen et problem for topholdet Avedøre at stille med et helt hold til aftenens kamp grundet afbud fra adskillige. Der kunne kun mønstres 12 spillere, hvoraf den ene fik sin spilletilladelse i løbet af formiddagen. Det koster point, når træneren ikke har muligheder for at lave taktiske udskiftninger i løbet af kampen.

Avedøre kom ellers foran efter 28 minutter ved Jack Overby, som kom stormende frem i feltet og omsatte Christoffer Hebos præcise aflevering til føring. Inden da havde Marc Rosenmejer været tæt på at finde en fri Hebo. Men også Fløng/Hedehusene havde deres friløber, men den tog en godt spillende debutantmålmand, Mads Schønnemann, sig af. Desværre fik tilbagevendte Jesper Hansen sig en ny skade (fiberskade) lige inden det første mål. Det gjorde det ikke lettere for en frustreret træner Morten Schønnemann. Hansen forventes ude igen i flere uger.

Jeg var stadig ved at skrive om det første mål, da Fløng/Hedehusene udlignede. Det mål så jeg ikke. Men 6 minutter senere så jeg Fløng/Hedehusene spille sig flot igennem til 2-1. De havde et par gode angribere, som Avedøre fik sværere og sværere ved at dæmme op for. Fløng/Hedehusene havde efterfølgende et par chancer mere. I sekunderne for pausefløjtet førte et hjørnespark og elendig opdækning ved forreste stolpe til 3-1 til udeholdet. Det så ikke godt ud for Avedøre.

Det første kvarter af 2. halvleg var en katastrofe for Avedøre. Ud over målet til 1-4 havde Fløng/Hedehusene mindst 3 store chancer, som blev misbrugt eller reddet af målmand Schønnemann. Han havde bl.a. en redning på en friløber; igen! Men så fik Avedøre en opblomstring det følgende kvarter. Mikkel Gunthel Bang scorede fra distancen med et skud i det ene målhjørne, da Fløng/Hedehusene ikke pressede ham uden for feltet. Og det er en fejl ikke at presse modstanderen, når man har et skud som Bang. Marc Rosenmejer forsøgte sig med skud, inden Bang reducerede til 3-4 med et skud fra ca. 35 meter mod et halvtomt mål. Sandelig om udligningen var ved at komme, men Besnik Ljoki fik ikke dirigeret bolden mod mål, og det endte med målspark og ærgrelse på Avedøres bænk og hold. En udligning her kunne have givet et andet slutfacit.

Da Fløng/Hedehusene scorede til tomålsføring 5-3 med et kvarter igen, vendte kampen på ny. Måske skulle Avedøre have haft frispark for farlig tackling på Bang ved midten inden scoringen. Men dommer og Bang var ikke enige. Resten af kampen blev noget rod med yderligere tre scoringer. Christoffer Hebo scorede for Avedøre til stillingen 4-6 efter gennembrud og afdribling af målmand. I slutminuttet var Avedøres forsvar igen i gavehumør, så kampens 11. og sidste mål blev lavet af udeholdet.

Sidste weekend vandt Avedøre med 6-4, denne gang tabte holdet 4-7. Det er åbenbart ikke et problem at lave mål. Det er i den anden ende, der skal arbejdes anderledes. Forhåbentlig kommer der styr på det næste uge, hvor det forventes, at den normale anfører Nicholas Helstrup, Michael Bo Hansen og Patrick Nielsen igen er til disposition. Alle tre defensive spillere.

På lørdag den 22. september spilles igen ude mod FC Ishøj kl. 13.00.