Menu

Ny cheftræner for DS i Avedøre

image Peter Juul Petersen
Per Myhrmann
29. november 2017 kl. 17:42
Peter Juul Petersen ansat

Ny cheftræner i Avedøre for DS-holdet bliver Peter Juul Petersen, som tidligere har været træner i klubben, selv om det ligger en del år tilbage.

Klubben har været interesseret i at få en erfaren træner med kendskab til klub og lokalområde. Selv om Peter Juul nu er boende længere væk, har han holdt sig ajour med klubben og holdet gennem alle årene, og Peter Juul har hele tiden været interesseret i at vende tilbage til klubben som cheftræner.

Truppen ser foreløbig ud næsten som den, der stoppede. Kun nogle få har bedt om spillercertifikat eller har sagt, at de vil noget andet. Måske kan Peter Juul med sit kendskab til andre klubber trække et par spillere til klubben, som arbejder med amatøridealerne.

Som assistenttræner ønsker klubben en mand med stort kendskab til klub og mandskab; gerne en tidligere spiller eller træner. Her har vi taget kontakt og håber på snart at få en positiv tilbagemelding efter Peter Juul og han har haft en samtale.

Aftalen med Peter Juul løber frem til udgangen af december 2019, men kan opsiges af begge parter efter 1 år.

Målmandstræner Matthias Djernæs forventes at fortsætte i Avedøre det kommende år. Målmænd i A- og B-truppen samt klubben har været meget tilfredse med det arbejde, Djernæs har ydet gennem de sidste 1½ år. Desuden har han fået debut på DS-holdet (2 kampe) og været et muligt valg på reserveholdet i pressede situationer.

Holdledere vil stadig være René Kuscu og Mark Frederiksen, mens Bente Holm vil varetage behandling af spillere i sin egenskab af fysioterapeut.