Menu

Nederlag i lokalopgør i serie 3

image truppen maj 2017
Per Myhrmann
05. november 2017 kl. 16:59
DS-reserverne tabte 2-3 til Friheden

Referat af serie 3-kampen Avedøre – Friheden - 2-3 (1-1).

 

Det blev et lokalopgør med lidt drama også på sidelinjen og tilskuerpladserne, da Avedøres DS-reserver mødte Friheden i serie 3.

Der var mange afbud hos Avedøre, og da holdet i løbet af kampen fik 4 spillere skadede, så de måtte forlade banen, kan det ikke undre, at hjemmeholdet i sidste ende trak det korteste strå. Allerede i første halvleg måtte Mathias S. Christensen (fiber), Anders Hjerrild (ledbånd i knæet) og årets spiller på holdet, Patrick ”Palle” Paw Olsen (knæskal), forlade banen. Mathias bed senere smerterne i sig og kom i kamp igen, da anfører Nicholas Helstrup Christiansen blev tacklet i hovedhøjde og fik smerter i venstre arm og i ribbenene.

Avedøre havde ellers styr på kampen den første halve time, og Tobias Astrup Juel-Jacobsen bragte fortjent Avedøre foran på et godt hovedstød i det 22. minut. Avedøre ramte også overliggeren, inden Friheden fik udlignet til 1-1 ved Frederik Munk Nielsen. Lugtede fra min position lidt af offside, men lugten var nok anderledes få meter til venstre for mig, hvor Frihedens tilskuere stod på både tilskuerpladser og inde på spillernes område på den forkerte side af hegnet.

Fem minutter inden pausen havde Tobias Astrup Juel-Jacobsen en kæmpechance, da han driblede sig igennem Frihedens forsvar, men passere målmanden magtede den hurtige spiller desværre ikke. Det var også tæt på for Avedøres U17-spiller, Besnik Ljoki, da han i en presset situation fik sendt bolden over det tomme mål.

Avedøre burde have været foran ved pausen. Anden halvleg startede lige, men med tre avedørefolk skadet. Det kom måske til at koste. Matthias Djernæs havde en god redning, men han kunne ikke hindre Alexander Heide Madsen i at bringe Friheden foran med et flot hovedstødsmål. Der var kun spillet 6 minutter af 2. halvleg, og nu så det ikke godt ud for Avedøre længere. Træner Lars Boelsmand havde ingen problemer med holdet, men maser af udfordringer! Besnik Ljoki var tættest på at score, da han ti minutter efter frihedsscoringen driblede sig igennem i højre side og hårdt sparkede på mål; men over mål.

Dramaet med grim tale fra spillere (Frihedens) til tilskuere og efterfølgende bemærkninger frem og tilbage igen, samt tilskuer (Frihedens), der truede andre tilskuere, indtraf med 20 minutter tilbage. Heldigvis sluttede det hele senere med, at der blev givet hånd og sagt undskyld. Episoden, der foranledigede det var et frispark i hovedhøjde af Frihedens Kevin Karlsen på anfører Nicholas Helstrup fra Avedøre. Konsekvensen for spillerne var rødt kort til Karlsen og færdigspillet kamp for Helstrup. Nu havde Avedøre i overtal chancen for at komme igen, hvilket viste sig hurtigt med at skud på overliggeren og en scoring af Besnik Ljoki 4 minutter senere.

Det så ud til at blive en pointdeling, men så scorede Christoffer Hebo Smith for Friheden med et flot og kraftfuldt hovedstød med fem minutter tilbage. Den målfarlige angriber med det kendte fodboldnavn skiftede i sommerpausen på en fri transfer fra netop Avedøre til Friheden. Ham kunne Avedøre ellers nok have brugt på DS-holdet i en tid, hvor der laves for få mål.

Vinterpausen kommer belejligt for Avedøre med de mange skader i både A- og B-truppen. I foråret skal der spilles med om oprykningen til serie 2.