Nederlag i aftenkamp fredag i Tåstrup

image Klubbens logo
19. juni 2021 kl. 08:06
Tabte 0-3 til Taastrup FC, der trods sejren nok også må ned i SS efter sommerferien

Referat af DS-kampen Taastrup FC - Avedøre –3-0 (1-0).

Avedøres ”nye” hold spillede en rimelig god første halvleg, hvor det ikke var fortjent, at holdet kom bagud i sidste minut inden pausen. Både Marc Rosenmejer og Albin Fetahi havde gode muligheder for at bringe Avedøre foran, mænd sluttede på mål havde ikke den fornødne kvalitet. En af chancerne var et frispark på kanten af ​​feltet, men Rosenmejers frisparksskud gik i muren. Albin Fetahi var blevet nedlagt i en af ​​sine gode driblinger, og en del mente, at forseelsen var begået inde i feltet. Men det mente dommerne så ikke.

Inden den halve tid var spillet, kom Taastrup frem til chancer. Men den ene fik Emil Skjold Larsen vippet til hjørnespark, og den største chance sørgede Taastrup selv for at sende over baglinjen.

I anden halvleg faldt scoringen til 2-0 allerede efter 10 minutter. Så vidste man godt, hvor det bar hen. Kræfterne forsvandt fra Avedøres mandskab, hvor der i aftenkampen var comeback til Anders Mikkelsen Klyver og Brian Jensen, der begge ikke har spillet DS siden henholdsvis 2016 og 2018 og ikke har trænet regelmæssigt i flere år. Jeg ugens løb kom der afbud fra Lucas Thers (syg), Bjørn Jensen (skadet) og Thomas Petersen (ferie), hvilket ikke gjorde tingene tilstand lettere.

Inden scoringen til 3-0 i overtiden ramte Taastrup også overliggeren en enkelt gang, så hjemmelavet var ikke ufortjent. Men havde Avedøre nu scoret først, så kunne ………………………….

Rammerne i Taastrup Idrætspark var ellers gode. Varme pølser og kolde øl, og så ikke mindst træer, der kunne skygge for den nedgående sol på en del af tilskuerpladserne. Som kampen skred frem blev temperaturen på banen også mindre, selv om spillerne befandt sig i solskin hele kampen.

Den næste kamp er allerede på onsdag den 23. juni mod Roskilde FC kl. 18.30 på udebane, mens den sidste DS-kamp afvikles hjemme i Zebrafolden lørdag den 26. juni kl. 14.00!!!.

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Magnus Johansson – Patrick Nordahl – Mikkel Schmelling – Anders Mikkelsen Klyver

Midtbane:      Nick Ilsø – Oliver Skjold Larsen (anf.) – Baboucarr Baldeh

Angreb:         Martin S. Nielsen – Marc Rosenmejer – Albin Fetahi

Indskiftet: Abdallah Said (57´ Nick Ilsø) - Justice Rwango (60´ Anders Klyver Mikkelsen) - Brian Jensen (84´ Martin S. Nielsen)