Nederlag 0-2 i Vanløse til DS

07. april 2018 kl. 17:19
God indstilling af hele truppen

Referat af DS-kampen Vanløse—Avedøre-2-0 (1-0).

Avedøre var hårdt ramt af afbud kort før kampen. Fra lørdag til kampstart nåede 3 spillere at melde afbud, og med Martin Nordentoft i karantæne og diverse andre skader så det svært ud. Men de udtagne spillere gjorde deres til, at det blev til en kamp. Kampgejsten og indsatsen fejlede ikke noget, ej heller efter 9 minutter, hvor Vanløse kom foran. Rutinerede Niklas Myhrmann fik tacklet bolden fra en fri modstander og stod på baglinjen med bolden. Desværre var anføreren ikke kynisk nok og sparkede ikke blot bolden ud til indkast eller hjørne; så en modstander fik raget bolden til sig og sendt bolden ind foran mål, hvor en fri spiller kunne udplacere en sagesløs målmand, Rasmus Siggaard, til stillingen 1-0. Stor ærgrelse hos Avedøre, men der blev spillet og kæmpet videre. Efter den halve time kom Vanløse til nogle muligheder resten af halvlegen. Rasmus Siggaard måtte et par gange finde de store redninger frem, og Vanløse havde også et par andre gode tilløb med skud efter målet. Men det stod stadig kun 1-0 til Vanløse ved pausen.

Avedøre havde ikke haft de store chancer i 1. halvleg. Der var vel ingen overhovedet. Kort efter pausen havde Avedøre et frispark ved Mathias S. Christensen, men bolden gik lige ved siden af målet. Avedøre skiftede et par spillere ud, men det var stadig Vanløse, der fik chancerne, bl.a. en kæmpechance efter ca. 65 minutter. Men både i denne situation og et par gange senere i 2. halvleg diskede Rasmus Siggaard op med fantomredninger, der holdt Avedøre inde i kampen. Da han var blevet udspillet, fik Mathias S. Christensen sendt bolden over det tomme mål, inden en modstander fik bolden raget ind.

Allerede 10 minutter før dette var Niklas Myhrmann blevet sendt i front, så Avedøre kun spillede med 3 mand bagerst. Det kunne koste. Det gjorde det også efter 93 minutter, hvor bolden ikke blev clearet ordentligt fra sidste skanse, og så var Vanløse hurtige i omstillingen og kunne slå sejren fast til 2-0.

Der blev spillet på en glat kunststofbane bag Vanløse IP. Første DS-kamp i min optik, hvor der blev spillet uden hjørneflag og med streger så skæve, at en bold op langs linjen kunne gå ind og ud af banen et par gange på vejen. Udeholdets tilskuere kunne stå på ca. 8 meter i et hul i hegnet (hjemmeholdets tilskuere havde heller ikke mere), og der var ikke mulighed for hverken stillingstavle eller højttaler på anlægget, som er en træningsbane. Ikke gode forhold, KI som administrator stiller til rådighed for deres klubber på de københavnske anlæg. At Frem i 2. division og andre har det lige sådan, gør det ikke bedre. Jeg er da glad for at være i Hvidovre Kommune, hvor kommunens hold kan spille på deres græsbaner.

Til dagens kamp var der afbud fra Thomas Petersen (skadet/opereret), Martin Nordentoft (karantæne), Phillip Bo Henriksen (skadet fredag), Martin S. Nielsen (skadet), Tommy Okello (skadet), Besnik Ljoki (skadet og afbud fredag), Sebastian Tan (afbud under opvarmning pga. skade).

Der spilles næste turneringskamp hjemme i Zebrafolden lørdag den 14. april kl. 13.00 mod KFUM Roskilde. En kamp, som skal vindes! Avedøre har ingen i karantæne for første gang i foråret.

Der var nogle tilskuere til kampen i Vanløse, bl.a. dem, der gik forbi ude på vejen eller trænede på banen op ad kampbanen! Der var ingen hunde, thi dem var der absolut ingen plads til på området. Meget vind. Pølserne var ikke færdige og de skulle sammen med drikkevarer hentes inde i tribunen, så man måtte forlade spilleområdet.

Kom forbi næste gang den 14. april mod KFUM Roskilde. Vi lover ikke mindre vind eller mere sol, men jeg garanterer for bedre service og spilleforhold.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Niklas Myhrmann (anf.) – Anton Holm – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Lirim Aliti – Kim Gurskov – Jonathan Villadsen – Simon Boe Nielsen

Angreb:         Mikkel Reimer-Gadby – Bjørn Jensen

Indskiftet:      Chris Lindskow (56´ Kim Gurskov) – Filip Hansen (63´ Lirim Aliti) – Medo Kamara (69´ Anton Holm)

Ikke benyttet: Furkan Ciftci – Steffan Skov