Misvisende resultat i DS

03. november 2019 kl. 10:20
Tabte 1-5 trods god indsats

Referat af DS-kampen Ishøj – Avedøre –5-1 (3-1).

Avedøre var vidende om, at Ishøj er et godt hold med hurtige spillere og erfarne folk på holdkortet. De har også 3 spillere, der ligger mellem de første 10 på topscorerlisten i rækken. Men Avedøre troede på chancen for sejr og kom da også godt fra start med et føringsmål efter 10 minutter. Et frispark uden for feltet tog Sebastian Tan sig af, og han skruede flot bolden uden om muren og ind ved den nærmeste stolpe. Men føringen holdt kun 4 minutter, før et hurtigt fremløb i højre side af Ishøj førte til en aflevering ind foran mål, hvor bolden blev sendt forbi en tilbagevendt Rasmus Siggaard i avedøremålet. I de følgende minutter var Avedøre trængt. Ishøj sendte en chance ved siden af mål, og et frit skud ramte overliggeren.

Men så skiftede kampen karakter. Avedøre blev boldbesiddende og dominerede kampen fra det 25. til det 40. minut. Så viste Ishøj flot angrebsspil og scorede to hurtige mål med et minuts mellemrum. Specielt det sidste var efter flot positionsspil på den svære våde bane.

Avedøres spillere gik eftertænksomme til pausen, men vendte flot tilbage og spillede for point. Det førte til et godt pres på Ishøj og spil på deres banehalvdel. Niklas Myhrmann headede et hjørnespark over mål, og minutterne efter havde Avedøre først 3 små chancer samt en større, da Martin Nordentoft tilfældigt slap fri, men ikke fik kontrol på bolden. Samme Nordentoft havde et hårdt fladt spark, som målmanden tog sig af, og Mathias Redke synes selv, at han burde være tilkendt et straffespark. Alt dette skete fra det 49. minut til det 55. minut, så der var fart over Avedøre i den periode.

Inden midten af anden halvleg var nået, havde Nordentoft haft to muligheder mere. Først spillede Simon Boe en bold til Nordentoft, der i fri position flugtede på mål, men målmanden lavede en mirakelredning, og minutterne efter var en fremstormende Nordentoft få centimeter fra at få panden på bolden alene foran mål. Det lignede en vending på kampen til Avedøres fordel, men så kom en tilfældigt straffespark på tværs. Efter en luftduel ramte bolden Myhrmanns hånd nede langs siden, men hånd på bold giver frispark i dag. Christian Offenberg scorede sikkert på straffesparket for Ishøj, og luften gik lidt af ballonen hos Avedøre. Der manglede under et kvarter.

Afslutningen blev en lige fordeling af spillet, men det blev lidt før slutfløjtet 5-1 til Ishøj, da en lang aflevering lige frem ad banen til Offenberg førte til det sidste mål. Offenberg så ud til at være i offside, men han bedyrede over for mig efter kampen, at han holdt sig på den rigtige side af midterlinjen. Inden da havde Siggaard taget sig en chance på en friløber til Ishøj.

Resultatet blev derfor det samme som i den første kamp, men efter en meget bedre indsats af Avedøre. At det blev til et så stort nederlag var meget misvisende, da Avedøre som omtalt havde overtaget ude på banen i flere perioder af kampen. Ishøj var blot mere effektive i de afgørende situationer.

Kampen var meget velspillende af begge hold trods svære forhold på den våde og tunge græsbane i den silende regn. Når man tænker på banens beskaffenhed, var det også bemærkelsesværdigt, at der faldt så få gule kort (1) i kampen, som blev afviklet i en god atmosfære mellem spillerne på banen. Desuden fint at se, at alle spillere fra Avedøre gjorde deres og spillede en god kamp, men uden et fortjent udbytte.

Trænerne måtte til dagens kamp se bort fra en skadet Nicklas Antonsen og Anders Vibe Kjøller, der afsonede karantæne. To gode offensive kræfter, der sammen med sidste sæsons topscorer, langtidsskadede Mikkel Bang, vil være til rådighed igen i foråret 2020.

Trods den silende regn og en næsten ”gemt” bane i Ishøj fandt en del tilskuere frem til kampen. Men der var vist ingen hunde!

Den næste DS-kamp spilles lørdag den 14. marts hjemme i Zebrafolden mod KFUM kl. 12.00.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann (anf.) – Simon Boe Nielsen

Midtbane:      Phillip Bo Henriksen – Oliver Larsen – Mathias ”Mini” Johansson – Sebastian Tan

Angreb:         Mathias Redke – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Mikkel Reimer-Gadby (59´ Sebastian Tan) – Michael Bo Hansen (72´ Mathias S. Christensen) – Mikkel Schmelling (82´ Mathias Redke)