Måtte spille den sidste del af kampen med 10 mand

image målmand Jack Overby
11. september 2021 kl. 15:21
Andetholdet tabte 0-3 til Måløv i serie 2

Referat af serie 2-kampen Avedøre – Måløv – 0-3 (0-0).

Med kun 11 spillere på holdkortet blev det svært for Avedøre, som kampen skred frem. Første halvleg var lige med flest chancer til udeholdet. Da Avedøre fik skadet en spiller efter 20 minutter i 2. halvleg blev det straks sværere med 10 mand mod 11.

I det 75. minut gik det galt. Et skud på mål blev pareret af målmand Jack Overby, og riposten sparkede Måløv i mål. Målscoreren var offside i situationen ved første skud, mente flere i avedøreforsvaret. Men dommeren have ikke VAR ti disposition og dømte mål. Minuttet efter blev det 0-2, igen i en situation, hvor der burde være fløjtet iflg. Avedøres spillere.

Avedøre var slået ned med to mål og en spiller i undertal. At det så blev 0-3 på et selvmål af Patrick Nielsen var ikke så vigtigt.

Den næste kamp spilles ude søndag 19. september kl. 13.00 mod Brøndby.