Målmand klarede to straffespark, så Avedøre vandt 2-1

06. september 2020 kl. 10:27
Patrick Nielsen den store helt mod Glostrup

Referat af serie 2-kampen Glostrup – Avedøre – 1-2 (0-1).

Der var flere afbud fra nogle bærende kræfter til holdets kamp mod Glostrup. Men trods det, og at man havde udtaget 14 markspillere og ingen målmand, lykkedes det at komme hjem til Avedøre med 3 point i bagagen.

Midt i første halvleg bragte Martin Nielsen Avedøre i front, og den stilling holdt til langt ind i anden halvleg, hvor Glostrup fik udlignet. Men med 6 minutter tilbage lykkedes det Patrick Dalby at score det afgørende mål til 2-1 sejren.

Bemærkelsesværdigt var det, at Patrick Nielsen, der tog målmandshandskerne på i denne kamp, viste sig at blive afgørende på den positive måde. Patrick Nielsen klarede hele 2 straffespark, som kunne have vendt resultatet helt på hovedet.

Holdet kunne i den grad have brug for en fast målmand, i stedet for løsningen med forskellige markspillere eller aldrende målmandstrænere.

Den næste kamp spilles hjemme på Avedøre Stadion lørdag den 12. september kl. 10.30, hvor modstanderen er Bytoften.