Lodtrækning til 3. runde i LP-turneringen var ikke god for Avedøre

Per Myhrmann
01. juli 2020 kl. 14:33
Vi trak udebane mod KFUM BK, Roskilde tirsdag den 11. august kl. 19.00

LP-turneringen.

Der er allerede trukket lod til næste runde af LP-turneringen i dag, onsdag den 1. juli. Vi trak udebane mod KFUM BK, Roskilde, som netop er rykket op fra DS til 2. division. Kampen spilles på deres anlæg Lillevang Idrætscenter tirsdag den 11. august kl. 19.00.

Der spilles stadig under SBU, som betyder:
- Der spilles ikke med forlænget spilletid - man går direkte til straffesparks konkurrencen i tilfælde af uafgjort.
- Der spilles efter lokalunionens regler.
14 spillere må deltage, der spilles med fri udskiftning og gult giver 10 minutters udvisning.

De 13 vindere af runde 4, kvalificerer sig til 1. runde under DBU.

Det var ingen ønskelodtrækning! Vi har tidligere spillet mod KFUM Roskilde, senest med et godt resultat i juni 2018, hvor vi på deres bane med kun 17 minutter tilbage vendte 0-2 til sejr 3-2 og dermed klarede at undgå direkte nedrykning eller kvalifikationskampe til DS. KFUM spillede kvalifikation og klarede sig og er nu to år senere rykket op, Flot og til lykke med det.

Men hvordan går det denne gang? Satser KFUM på divisionskampene eller ønsker de hævn for nederlaget i juni 2018?

Vi håber på mange tilskuere fra Avedøre, Vestegnen og omegnen til kampen på Lillevang Idrætscenter.