Menu

Kun uafgjort 2-2 mod Herstedøster

image Peter Juuls hold skal stadig opbygges
Per Myhrmann
11. marts 2018 kl. 10:04
DS-holdet havde bolden uden at kunne afgøre kampen

Referat af test-kampen Herstedøster-Avedøre -2-2 (0-1).

 

Efter kampen roste Herstedøstertræner, Jan Christensen (!), sit hold for en heroisk indsats. Det var også godt klaret mod en klart bedre modstander med et hold, som Jan først er ved at bygge op. Syv af hans spillere spillede i efteråret i serie 4.

I den modsatte grøft var Avedøres cheftræner, Peter Juul, der absolut ikke var tilfreds med resultatet. Trods så meget boldbesiddelse kunne kampen ikke vindes. En erfaren tilskuer til Avedøres kampe havde aldrig tidligere set en kamp, hvor Avedøre havde bolden så meget. Men hvorfor vinder holdet så ikke? Det gør holdet ikke, fordi spillerne ikke er farlige på den øverste tredjedel af banen. Der kommer for få chancer ud af det, og når chancen så er der, så scores der for sjældent. Og når så man samtidig giver modstanderne tre gratis chancer i anden halvleg, hvoraf der scores på de to; så er det svært at vinde. Det var tre oplagte fejl, der førte til de to mål til Herstedøster.

Martin Nielsen havde en god vending i feltet efter et kvarter, men skuddet blev reddet af målmanden. To minutter senere lagde Reimer-Gadby bolden skråt bagud i feltet, så Sebastian Tan fra halvdistancen kunne bringe Avedøre planmæssigt foran. Senere i halvlegen havde Tan, én af Avedøres bedste på dagen, et hårdt skud, som desværre sad lige på stolpen og sprang i spil igen. Herstedøster havde i første halvlegs sidste ti minutter deres første angreb i Avedøres felt, men uden det blev til den store målchance.

Pausestillingen 1-0 til Avedøre var efter spillet at dømme alt for lille. Men der havde ikke været mange åbne chancer!

Midt i anden halvleg lagde Herstedøster bolden langt frem mellem back og midterforsvar. En modstander fik fat i bolden og lobbede den fra en spids vinkel over en fremstormende målmand. Ukoncentreret spil hos Avedøre. Minutterne efter havde Jonathan Villadsen efter hjørnespark en chance, men skuddet blev af målmanden blokeret til hjørnespark. Med ca. et kvarter igen fik Avedøre et frispark uden for feltet. Halvdelen af holdet stillede op for at sparke frisparket. Heldigvis blev det Chris ”Bager” Lindskow, der endte med at sparke. Bolden blev sat hårdt og præcist ved fjerneste opstander til 2-1.

Nu måtte sejren være i hus. Men nej! En kæmpefejl på midten gav en friløber til modstanderen, men Siggaard fik reddet kastanjerne ud af ilden. Tommy (ny mand i Avedøre, foreløbig uden efternavn) havde en lignende mulighed, og Phillip Bo Henriksen kom tæt under mål til en hovedstødschance, uden at få ordentlig ram på bolden. Det kunne være blevet både 2-2 eller 3-1 i denne periode.

Det blev så alligevel 2-2 i sidste minut, da flere fejl førte til, at tre markspillere og målmanden prøvede at få bolden fra en modstander næsten oppe på midten af banen. Han var smart og lagde bolden ned i det tomme mål fra 35-40 meter. Godt, at det ikke var turneringskamp, hvor man smed 2 point væk i slutminutterne pga. dårlige beslutninger og manglende kynisme.

Avedøre var ellers i næsten stærkeste opstilling. I forhold til sidste uge manglede Anton Holm, og Lirim Aliti og Medo Kamara er begge blevet skadet siden sidst og har tilsluttet sig Niklas Myhrmann på skadeslisten. ”Myhr” håber at være klar snart, måske næste uge.

Søndag den 18. marts spilles sidste træningskamp ude mod Karlslunde kl. 12.30. Igen en kamp, hvor Avedøre bør kunne styre spillet, og gerne holde nullet.

 

 

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Jonathan Villadsen – Martin Nordentoft (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Kim Gurskov – Filip Hansen

Midtbane:      Bjørn Jensen – Mikkel Reimer-Gadby – Sebastian Tan

Angreb:         Martin Stephan Nielsen

Indskiftet:      Chris Lindskow (58´ Martin S. Nielsen) – Tommy (58´ Martin S. Nielsen) – Thomas Petersen (59´ Sebastian Tan, (83´Mikkel Reimer-Gadby)) – Simon Boe Nielsen (67´ Mikkel Schmelling)