Menu

Kun 1-1 til DS-reserverne i serie 3

image Marco Valentin Olsen
Per Myhrmann
24. september 2017 kl. 11:53
Spillede 1-1 med Viby-Gadstrup, rækkens førerhold

Referat af serie 3-kampen Avedøre – Viby/Gadstrup - 1-1 (1-0).

 

Avedøre havde det første kvarter bolden mest. Nok fordi Viby-Gadstrup ikke ville sende folk frem på banen. Men Viby-Gadstrup havde alligevel de største chancer! De havde faktisk hele 4 kæmpechancer for at bringe sig foran på hurtige omstillinger, hvor de kom alt for let igennem Avedøres kæder. I målet sæsondebuterede Frederik Valentin Hansen, og det var alene ham, der reddede Avedøre for ikke at komme bagud i denne periode.

I midten af halvlegen prøvede Mark Gilbro fra midten af banen, men bolden ramte ikke målet. Også en godt spillende Jonathan Villadsen var tæt på at komme til skud i denne periode. Det blev i stedet Nick Routhe, der scorede for Avedøre. En lang bold frem og en afdribling af målmanden af Routhe. Vinklen uden for feltet blev lille, men det flade spark til forreste stolpe gik ind, da målmanden ikke var kommet på plads endnu.

Efter pausen havde Anders Hjerrild to kanonskud, som kunne have givet 2-0. Men målmanden tog det første til hjørnespark, og det andet gik lige ved siden af målet. Et kvarter inde i halvlegen kiksede Avedøre boldbesiddelsen på modstanderens banehalvdel. En lang bold frem mellem Avedøres midterforsvar, som burde have sparket bolden væk, endte hos Vibys farligste angriber, som driblede forbi Frederik Valentin Hansen og kunne score fra 10 cm´s afstand.

I kampens sidste minutter var først Hansen i Avedøre redningsmand, da en ny fejl med mistet boldbesiddelse førte til helt fri angriber, som dog ikke kunne passere Hansen i målet. Og så fik Simon Duer to chancer. Et lob gik over både målmand og buret, han havde forladt, og et par minutter senere fik Duer ikke tippet bolden over målmanden, da Duer var kommet i scoringsposition.

Begge hold ærgrede sig efter kampen over ikke at have vundet. Da de havde sagt tak for kampen, var både hjemme- og udehold enige om, at resultatet vel var retfærdigt nok set over hele kampen.

Som sportschef ærgrer man sig selvfølgelig over ikke at have fået de tre point, som havde bragt Avedøres DS-reserver tilbage på førstepladsen i serie 3.