Karlslunde vandt over Avedøre i serie 2

20. september 2020 kl. 08:57
Tabte 0-5 i Karlslunde

Referat af serie 2-kampen Karlslunde – Avedøre – 5-0 (3-0).

Det var et velspillende hjemmehold, Avedøre mødte i Karlslunde i serie 2, og sejren på 5-0 kan man ikke indvende noget imod, selv om den måske nok blev lidt for stor.

I den første del af kampen virkede magtfordelingen helt lige, selv om Karlslunde nok var tættest på og målmand Rasmus Siggaard med en fodparade måtte redde i en kritisk situation.

Omkring den halve time stod det næsten på straffesparkskonkurrence. Karlslunde fik det første og bragte sig foran 1-0, men to minutter senere blev Nick Ilsø lagt ned i feltet. Nyt straffespark, denne gang til Avedøre. Der var spillet en halv time. Men den ellers sikre topscorer Martin ”Jern” Nielsens skud blev halvklaret, og riposten sendte Martin Nordentoft desværre forbi det næsten tomme mål. Efter endnu to minutters spil fik Karlslunde igen straffespark, og trods Siggaard reddede skuddet, havde bolden så meget skru, at den alligevel trillede ind i rammen. Karlslunde havde vundet 2-0 i ”straffesparkskonkurrencen”.

Et boldtab yderligere to minutter senere førte til det tredje mål på 6 minutter til Karlslunde med et fladt skud i det lange hjørne. Det så svært ud for Avedøre, der ikke kom frem til mange chancer i denne del af kampen ud over straffesparkssituationen.

Chancerne til Avedøre kom efter pausen. Efter dagens anfører Brian Jensen havde klaret en farlig situation med en glidende tackling, havde både Martin ”Jern” Nielsen og Magnus Johansson gode muligheder for at bringe Avedøre tilbage i kampen med et par scoringer. Men efter 12 minutters spil i anden halvleg lobbede Karlslunde flot bolden over Siggaard til 4-0. Efter stor chance til Karlslunde og nye chancer med åbne skudmuligheder til Nick Ilsø og Lars Jacobsen, så scorede Karlslunde til slutfacit 5-0 efter en gennemspillet angreb, hvor Avedøres forsvar virkede noget tungt og træt. De sidste 10 minutter skete der absolut intet, og Avedøre ligger nu i midtergruppen i rækken.

Den næste kamp spilles ude lørdag den 26. september kl. 13.00 på Valhøj Skole mod B77 Rødovre.