Ikke godt i Frederikssund i DS

04. oktober 2020 kl. 08:50
Tabte 2-4 til Frederikssund og missede chance for at trække lidt fra i stillingen

Referat af DS-kampen Frederikssund - Avedøre - 4-2 (3-1).

Efter sejren i tirsdags i Valby havde Avedøres trup og fanklub ikke sat frem mod mod en sejr, som ville have givet klubben status af tophold i den meget lige række, hvor alle slår alle. Men sådan gik det ikke. Marc Rosenmejer var ved at bringe Avedøre foran, inden der var spillet 10 minutter, men vinklen blev for spids, så skuddet gik på tværs af målet og over baglinjen. Men så væltede ulykkerne ind over udeholdet. Et par fejl kostede dyrt, så Frederikssund lod score efter 12 0g 14 minutter spil, og lidt senere noget passivt forsvarsspil, hvor modstandere fik uhindret lov til at trække lidt frem og tilbage, inden scoringen blev sat til 3-0. Der var kun spillet 23 minutter. Det lykkedes så debutanten, Wandifa Danpha, ved reduktion til 1-3 på et flot hovedstød efter hjørnespark. Det var tæt på yderligere en avedørescoring, da Anders Kjøller tippede et frispark over muren, hvor Simon Boe var over ind. Men hans skud forbi målmanden fik ikke nok kraft, så en forsvarer nåede at få fat i bolden, inden den gik over stregen. Ved score kan hende give et noget bedre pauseophold for Avedøre.

Efter pausen var der ikke mange chancer til holdene. Frederikssund havde en stor mulighed for at lukke kampen, og Avedøre havde et hovedstød, som med lidt holdt ikke var gået over mål, men jeg stedet ind i netmaskerne. Afslutningen blev hund spændende, da et frispark af Anders Kjøller ramte underkanten af ​​overliggeren og gik i spil igen. Hendes var Mathias Redke hurtigst på bolden og scorede lad til 2-3. Der var stadig 3 minutter plus ”det løse” tilbage, men jeg bestræbelserne på at få udlignet begyndte Avedøre hunden valgte en fejl med og boldtab på egen bane, så Frederikssund fik en friløber og lukkede kampen til 4-2.

Spillet var ikke købet på denne blinde dag i vikingebyen Frederikssund. Efter min smag er der alt for mange boldtab på midten af ​​banen, og det straffes af modstanderne. Mod Union for en uge siden var den gal ved modstanderens scoringer i anden halvleg, og igen i Frederikssund gav det unødige mål til modstanderen.

Kampen bød på til debutanten hos Avedøre, hvor Wandifa Danpha og Magnus Johansson begge optrådte for første gang i den zebrastribede trøje i DS.

Den næste kamp er for 3. gang i træk en udekamp, ​​når Avedøre næste lørdag spiller mod BSF den 10. oktober kl. 11.00 i Ballerup Idrætspark i Skovlunde.

Mål: Rasmus Siggaard

Forsvar: Mikkel Schmelling - Wandifa Danpha - Michael Bo Hansen - Simon Boe Nielsen

Midtbane: Mehidienne Djafer-Bey - Mathias ”Mini” Johansson (anf.) - Oliver Skjold Larsen - Anders Vibe Kjøller

Angreb: Marc Rosenmejer - Mathias Redke

Indskiftet: Magnus Johansson (76´ Mikkel Schmelling) - Mads Eslund (83´ Oliver Skjold Larsen) - Baboucarr Baldeh (89´ Mehidienne Djafer-Bey)

Ikke benyttet: Lucas Thers - Mathias Kuch