Igen "kun" uafgjort til DS hjemme i folden

06. maj 2021 kl. 12:18
Spillede 1-1 mod Husum, men havde mulighederne til sejr

Referat af DS-kampen Avedøre – Husum –1-1 (0-0).

I aftenens regnfulde kamp kunne ingen af holdene tillade sig at sætte point til i bunden af rækken. Så med resultatet 1-1 kan hverken Avedøre eller Husum være tilfredse med udgangen på kampen, som Avedøre var tættest på at vinde.

Den første halve time forløb uden de store chancer til nogen af holdene, men med Avedøre mest på bolden og bedst i det opbyggende spil. Det første kvalificerede skud på mål kom fra Aymen Lamlil, der fik sendt et hårdt fladt skud mod mål, men desværre reddede målmanden situationen for Husum. Det førte til et kortere pres fra Avedøres side med et par løse chancer efterfølgende. Men det vender hurtigt i denne række. Husum var ved at slippe fri, men Wandifa Danpha fik stoppet angriberen med et frispark på kanten af feltet. Det efterfølgende frispark blev sendt forbi Avedøres mål. I de sidste minutter før pausen havde først Lamlil et skud, som målmand/opstander tog sig af, mens Danpha kort efter fik presset en husumangriber til at sende bolden et stykke forbi mål. Ingen scoringer før pausen.

Godt ti minutter efter pausen skiftede Avedøre to mand. Erfarne Martin Nordentoft var med i DS for første gang siden november 2019 og spillede sin førsteholdskamp nummer 150. Kun to minutter efter sit comeback spillede Nordentoft elegant topscorer Marc Rosenmejer fri i feltets venstre side, og Rosenmejer sendte bolden i sidenettet til føring 1-0 i det lange hjørne uden chance for Husums målmand. Desværre holdt føringen kun i ti minutter. Så fik Avedøres ikke clearet bolden i eget felt trods boldbesiddelse. Bolden gik lige uden for feltet, hvor Husums Emil Brix Ohmann skød hårdt og fladt i det lange hjørne. Den chance burde skarpskytten ikke have haft forærende.

Den sidste del af kampen var ikke specielt organiseret fra nogen af holdene. Betingelserne med kulde og regn var heller ikke optimale denne hverdagsaften på Vestegnen. Men en god præstation spillemæssigt af hjemmeholdet, der dog stadig har første sejr på hjemmebane i denne sæson til gode. Et point mere til stillingen for Avedøre, hvor alt tæller, inden der skal spilles nedrykningsspil efter sidste grundspilskamp søndag den 16. maj.

Kampen blev spillet uden tilskuere, og endnu engang ingen registrerede hunde.

Den næste kamp er på lørdag den 8. maj kl. 14.00 ude mod KFUM i Emdrupparken.

Mål:               Lucas Thers

Forsvar:         Magnus Johansson – Wandifa Danpha – Mikkel Schmelling – Justice Rwango

Midtbane:      Albin Fetahi – Baboucarr Baldeh – Marc Rosenmejer – Oliver Skjold Larsen (anf.) – Aymen Lamlil

Angreb:         Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Abdallah Said (56´ Aymen Lamlil) – Martin Nordentoft (56´ Baboucarr Baldeh) – Nick Ilsø (79´ Oliver Skjold Larsen) – Anton Holm (84´ Magnus Johansson)

Ikke benyttet: Emil Skjold Larsen