image Målscorer på straffespark, Martin "Jern" Nielsen
14. april 2024 kl. 11:35
Tabte 1-3 til Espergærde

Referat af SS-kampen Espergærde – Avedøre – 3-1 (2-0).

Det var en dag, hvor intet rigtig fungerede. Første kamp på græs blev lige så svær, som trænerteamet Madsen og Lundby havde regnet med.  Espergærde var klogere, stærkere, og hurtigere i alle spillet facetter.

Allerede efter to minutter skete den første fejl mellem Anton Holm og Emil Skjold Larsen i målet. Ingen af de to spillere tog ansvar, og så løb Espergærdes angriber imellem, og sagde tak for den bold. Men da han skulle lægge bolden i det tomme net, ramte han den skævt, og bolden røg forbi den tomme kasse.

To minutter senere vi fik lagt et godt pres på deres bagkæde, og det gav Kim Gurskov et skud fra kanten af det lille felt. Men desværre røg bolden i sidenettet.

Fem minutter senere fik vi igen fat i bolden midt på deres banehalvdel, en enkel aflevering senere fandt vi Nordentoft i dybden, men hans forsøg på målet ramte desværre overliggeren. Der gik derefter ikke mange minutter, før vi kom bagud 0-1, hvor vi blev fanget med for mange mand foran bolden. Det skal vi have kigget på i løbet af ugen til træning. For der var ikke spillet meget mere end 2 minutter yderligere, da vi igen blevet fanget i ubalance. Og derved 0-2.

Vi havde det rigtig svært på en ellers god græsbane. Der skete ikke rigtig mere i 1. halvleg.

Spillet var knap sat i gang efter pausen, før vi kom bagud 0-3 efter et hjørnespark. Her manglede vi igen én, der tager ansvar på banen og får styr på tropperne i de svære perioder, der kommer i kampen. Espergærde kunne også have gjort det til 4-0, men brændte et straffe på Emil Skjold Larsen, der flot lokkede deres skytte med det gamle trick, at stille sig lidt over i den ene side. Det virkede og så er det jo godt. Desværre fik Oliver Algreen-Petersen rødt kort og må sidde over i næste kamp. Vi skabte et par små chancer i de sidste 20-25 minutter uden at bliver rigtig farlige, men fik dog til sidste spillet os igennem i venstre side, hvor Jeppe Malm Kristensen blev revet omkuld. Korrekt straffe og rødt kort til dem. Martin ”Jern” Nielsen scorede sikkert til slutresultat 3-1 til Espergærde. Vi skal have kigget på vores balance i spillet i løbet af ugen, og så skal vi nok pakke det fine spil væk og lære at spille en anden slags fodbold, når græsset ikke er perfekt.

Vi må tage ved lære og rejse os igen på fredag, hvor vi spiller hjemme i Zebrafolden kl. 18.30 mod et af bundholdene, Roskilde 06´s andethold.

Startelver:      Emil Skjold Larsen – Jeppe Malm Kristensen – Anton Holm – Oliver Algreen-Petersen – Emil Malm Kristensen – Mads Zibrandtsen – Kim Gurskov (anf.) – Mathias Nedergaard – Martin Nordentoft – Martin S. Nielsen – Emil Møller

Bænken:        Alek Farhan Bakalarz – Nicklas Antonsen – Benjamin Snerle Trebbien