Menu

Hvidovre fik revanche mod Lillebror Avedøre

image Avedøre maj 2017
Per Myhrmann
28. januar 2018 kl. 10:30
Hvidovre vandt ensidig forestilling

Referat af test-kampen Hvidovre-Avedøre-7-0 (4-0).

Det er altid sjovt at spille mod lokale hold, specielt når man vinder. Derfor var det sjovere for Avedøres tilhængere sidste år, end det var lørdag på kunststoffet i Avedøre.

Hvidovre fik i den grad revanche for nederlaget i 2017. Sejrens størrelse kan der vel ikke siges noget til. Den var ca. dobbelt så stor, som jeg havde ventet. Hvidovre er i dag et bedre hold efter stor succes i efteråret, og der er kamp om pladserne. Avedøre har sagt farvel til nogle spillere og skiftet træner. Der er selvfølgelig kommet nye til, hvoraf de tre kom i kamp. Specielt Martin Nielsen med en fortid i Lyngby imponerede med sit hurtige fodskifte og løb med bolden, men også Martin Rasmussen og Lirim Aliti gjorde, hvad der forventes. Avedøre havde afbud fra Mathias Christensen og Phillip Bo Henriksen, der begge er i Asien, og Sebastian Tan, der var taget helt til Jylland i weekenden. Anton Holm stod sammen med Simon Boe Nielsen over med skader. Nick Ilsø er ikke kommet i gang endnu.

Avedøre stillede for første gang op i en 3-5-2 formation, der er træner Peter Juuls foretrukne. Et nyt system for de fleste på holdet. Allerede den første halve time var Avedøre så presset, at opstillingen kunne kaldes 5-4-1 i stedet for. Hvidovre kom fortjent foran 1-0 i det 19. minut på en lang stikning og afdribling af målmanden. Omkring den halve time gjorde det ondt, da et boldtab i eget straffesparksfelt og en passiv aktion ved langskud ændrede stillingen til 3-0. At dommeren så med 5 minutter til pausen valgte at dømme straffespark (”tyndt”), gjorde det ikke lettere for lillebror.

Ti minutter inde i 2. halvleg scorede Hvidovre et flot mål, da de spillede sig igennem Avedøres forsvar med præcise hurtige afleveringer. De sidste to mål, begge på hovedstød, var også flotte scoringer. Begge oplæg kom fra Hvidovres højreback, Emil Vatani, der har en fortid i Avedøre. Lige inden disse scoringer havde Steffan Skov en pragtredning på et forsøg fra tæt hold af Christoffer Østberg. Ikke blot reddede han bolden, men Skov holdt fast om den! Klasse.

Der var mødt en del tilskuere op til kampen i det gode vejr, hvor en vogn med øl/vand/pølser mm. nok kunne have solgt en del.

Det er ikke så let at få en sejr til David mod Goliat. Men vi er i Avedøre klar igen næste år i januar/februar til at forsøge igen, hvis Hvidovre er interesseret og tør.

Lørdag den 3. februar kl. 14.30 spilles næste kamp mod BSF i Skovlunde. BSF var det hold, der slog Avedøre ud af LP i maj 2017, og holdet fører lige nu Sjællandsserien. Et godt og ungt hold, hvor det denne gang er Avedøre, der skal prøve at få revanche.

 

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann (anf.) – Martin Nordentoft

Midtbane:      Thomas Petersen – Martin Rasmussen – Chris Lindskow – Kim Gurskov – Mikkel Schmelling

Angreb:         Bjørn Jensen – Simon Duer

Indskiftet:      Steffan Skov (46´ Rasmus Siggaard) – Jesper Hansen (46´ Martin Rasmussen) – Martin Nielsen (50´ Bjørn Jensen) – Lirim Aliti (60` Simon Duer) – Sih Ahmet Kayiran (62´ Kim Gurskov)