HIF vandt reserveopgøret

image Gammel plakat med klubberne
27. juli 2019 kl. 13:56
Avedøres reservehold tabte 2-3 til Hvidovres reservehold

Referat af træningskampen Avedøres DS-reserver – Hvidovres U23/KS-hold –2-3 (1-2).

En venskabelig træningskamp i opstarten for de to reservehold i Hvidovre to bedst placerede fodboldklubber blev en kamp med flere røde og gule kort. Her vandt HIF også.

Kampen startede med et stort pres fra det unge HIF-hold, og allerede efter 3 minutter blev der ikke sparket langt nok væk fra Avedøres side, så HIF bragte sig foran 1-0. Da et manglende pres fra Avedøres forsvar gjorde, at HIF bragte sig på 2-0 i det 11. minut, så frygtede man en kollaps for det sammenbragte Avedørehold, hvoraf 3 mand er tilknyttet 8-mandsholdet, der er rangeret som 5. senior i Avedøre. Men de deltagende spillere er gode fodboldspillere!!!

Admir Sabic reducerede til 1-2 efter 19 minutter efter godt opspil i venstre side af Thomas Petersen (kommet ind i stedet for skadet anfører Michael Bo Hansen) til Martin S. ”Jern” Nielsen, der fandt Admir Sabic i fri position foran målet.

Inden pausen havde Avedøre bolden i mål ved Nick Ilsø, men han blev dømt offside til stor undren for målscoreren Avedøre havde fået bedre fat og havde et forsøg, hvor træværket var med til at forhindre en scoring. Inden pausen gik Phillip Bo Henriksen lidt hårdt til en HIF-angriber ved at holde lidt i ham. HIF-angriberen gjorde gengæld ved at træde på den liggende modstander. Dumt gjort, og rødt til HIF og gult til Phillip Bo. HIF fortsatte vist med 11 mand i denne omgang.

Lige efter pausen glippede en offsidefælde og målmand Niklas Thomsen blev afdriblet, så HIF sendte bolden i det tomme mål til 3-1 til udeholdet. Ærgerligt, da Avedøre havde fået bedre fat inden pausen.

Et hjørnespark i det 52. minut førte til kampens sidste mål. Mathias S. Christensen tog chancen udenfor feltet på en bold efter hjørnespark, og flugteren dykkede fornemt ind i mål bag en sagesløs målmand i hvidovremålet. Fem minutter senere var Niklas Myhrmann tæt på at udligne på et hovedstød efter et nyt hjørnespark, men bolden gik lige ved siden af målet.

Med ca. 10 minutter tilbage var dommeren blev træt af Hvidovres Jonas Bøtker (tidl. Avedørespiller), som så rødt og var meget utilfreds med det. Tror faktisk, at HIF måtte nøjes med at være 10 mand herefter. HIF kom alligevel frem til en stor chance, men den unge spiller fik ikke ram på bolden i fri position. I slutminutterne burde/kunne Marco Ilsø have udlignet på et hovedstød i fri position stående på jorden, men desværre gik det ved siden af målet. Også Jack Overby havde en lille chance for udligning, men fik ikke ram på bolden, og et endnu en annullering af en fornem scoring af Mikkel Reimer-Gadby med lob over målmanden for offside sluttede kampen. En kendelse, som måske ikke var helt OK iflg. Avedøres spillere og fans.

Holdet fik mange meter i benene, inden DS-holdet starter lørdag den 3. august.

På lørdag den 3. august spilles endnu en træningskamp for reserverne hjemme mod Vallensbæk kl.10.30 på hjemmebane.