Førstepladsen i DS sikret med 3-1 sejr ude over GVI

Per Myhrmann
29. september 2018 kl. 18:00
Avedøre spillede igen flot og disciplineret kamp

Referat af DS-kampen GVI-Avedøre -1-3 (0-1).

Avedøre fortsætter med at vinde over hold, der satser mange penge på spillere. Denne gang gik det ud over GVI, der blev slået 3-1. Vi vidste, at det var en meget svær kamp; igen! Men spillerne viste igen sammenhold og kampånd.

I starten af kampen var Avedøre mere boldbesiddende, og Simon Boe Nielsen burde nok have ramt bolden bedre med hovedet på Bjørn Jensens indlæg efter 7 minutter, men desværre blev bolden snittet for meget og gik uden om målet. Mikkel Verlis havde også et raid mod modstanderens mål, men desværre fik Verlis ikke afleveret bolden til en fri Bjørn Jensen i højre side. Alligevel holdt Avedøre det mindre pres, og da Martin Stephan Nielsen blev nedlagt i feltet på et indlæg fra kanten, fløjtede dommeren korrekt til straffespark. Det omsatte Bjørn Jensen sikkert til en 1-0 føring. Inden den halve time var Bjørn Jensen ved at fordoble sin scoring, men sparket gik lige ved siden af mål. Desværre blev der brug for at udskifte skadede spillere omkring de 40 minutter. Både Mikkel Verlis og Martin Stephan Nielsen blev knæskadede, og Mikkel Reimer-Gadby og Sebastian Tan blev sendt i kamp. En god bænk at have!!

Inden pausen havde GVI deres største chance, da de headede over mål i ellers fri position. Men føring til Avedøre ved pausen.

Efter pausen skiftede kampen karakter. GVI lagde pres på og havde bolden næsten hele tiden. Deres udligning til 1-1 kom allerede efter 3 minutter i 2. halvleg, da et indlæg ikke blev sendt væk, og Simon Raahave kunne sende bolden i mål. Heldigvis for Avedøre kom man foran igen 3 minutter senere. Et indlæg efter dødbold blev sendt i feltet, hvor deres målmand presset ikke fik styr på bolden. Et par forsøg senere lykkedes det Simon Boe Nielsen at sende bolden i mål til ny føring på 2-1. Herefter pressede GVI voldsomt på, men uden de helt store chancer før det 82. minut, hvor bolden gik lige uden om Avedøres mål. Heldigt for udeholdet fra Vestegnen.

Jonathan Villadsen var af taktiske årsager sendt på banen tyve minutter før tid i stedet for Bjørn Jensen, for at ligge foran centerforsvaret og ødelægge GVI´s spil. Det lykkedes trods gult kort efter kort tid og senere et gult til anfører Niklas Myhrmann for at skubbe Raahave i ryggen. Det var de ikke enige om, men dommeren holdt korrekt med GVI-spilleren i den situation. Men frisparket fik GVI ikke noget ud af.

I overtiden fik Sebastian Tan fat i bolden på midten og drejede sig omkring og sendte bolden afsted til unge Oliver Larsen, der med ydersiden af foden drejede bolden forbi den fremstormende GVI-målmand til sit første mål for klubben og en sejr på 3-1 til Avedøre, der dermed fik revanche for sit 0-7 nederlag sidste år i september.

Avedøre ligger nummer et, men både GVI og Holbæk kan komme forbi, da de har kampe til gode. Dog kan begge hold nu ikke passere forbi Avedøre.

Det var nogle år siden, Avedøre sidst var i Nymosen (spillede sidst på Gentofte Stadion), men traditionen tro var der ikke så meget service fra klubben til vores hold, og ældre gentofteborgere var på stadion igen efter gæsterne fra modstanderen med grimme ukvemsord og bad dem skride. Det er mindst 3. gang, jeg oplever det. Håber, at det ændrer sig snarest, så det bliver et rart sted at komme.

Der spilles næste turneringskamp ude mod AB Tårnby lørdag den 6. september kl. 15.00.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Niklas Myhrmann (anf.) – Martin Nordentoft – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Bjørn Jensen – Nick Ilsø – Oliver Larsen – Simon Boe Nielsen

Angreb:         Martin S. Nielsen – Mikkel Verlis

Indskiftet:      Mikkel Reimer-Gadby (38´ Mikkel Verlis) –Sebastian Tan (40´ Martin S. Nielsen) – Jonathan Villadsen (70´ Bjørn Jensen)

Ikke benyttet: Kim Gurskov – Marc Rosenmejer – Lars ”Mål” Nielsen