Menu

Første træningskamp tabt med 1-3 til Skovshoved

image DS-truppen maj 2017
Per Myhrmann
23. juli 2017 kl. 13:01
Mange afbud til første kamp

Referat af træningskampen Avedøre -– Skovshoved -1-3 (0-1).

 

Startopstillingen fra sidste turneringskamp var ændret på 8 pladser af forskellige årsager (se nedenfor), og Avedøre havde i denne første træningskamp svært ved at holde i bolden. Skovshoved havde gennem første halvleg klart mest spil og flest chancer og kunne snildt have været foran med nogle mål inden pausen. Men vikarierende målmandstræner Matthias Djernæs viste, hvorfor han har spillet divisionsbold og holdt Avedøre inde i kampen med flere redninger. Den største ved 0-0 lige inden der var spillet 30 minutter. Kort tid efter blev et dårligt udspark omsat heldigt til en scoring for Skovshoved. I midtercirklen opsnappede Skovshoved bolden, og sendte bolden højt op mod himlen. Havde det overflyvende Norwegianfly fløjet nogle hundrede meter lavere, var det blevet ramt. Da bolden lidt efter kom tilbage mod Jorden, havnede den inde i det tomme mål. Heldigt; men en fortjent føring. Avedøres eneste mulighed i hele første halvleg var et frispark. Thomas Petersen ramte i to omgange den opstillede mur.

Anden halvleg startede med ny stor chance til Skovshoved, men den endte i sidenettet. Efter 50 minutter spillede Skovshoved sig flot gennem Avedøres forsvar og bragte sig på 2-0. Med 20 minutter tilbage tændte Thomas Petersen håbet, der han med sit berømte venstreben sendte bolden fladt i mål ved den ene stolpe uden chance for målmanden. Havde dommeren valgt at fløjte for straffespark syv minutter senere, da Niklas Myhrmann blev ulovligt skubbet i ryggen ved hjørnespark, så kunne det være blevet en sjov og spændende afslutning. Nogle minutter senere fik ”Myhr” hovedet på bolden uden for eget felt. Han ville lægge bolden tilbage til Djernæs, men han var løbet ud af målet. Bolden var på vej i mål, da en modstander valgte at sparke bolden i målet, så det ikke blev registreret som selvmål.

Avedøre havde flere nye med. Specielt venstre back Niko Dem gjorde det godt i den tid, han var på banen. Spændende at se, hvor mange nye der ønsker at fortsætte i klubben.

Tilskuerne nød vejret på det lille stadion. Der var dukket ca. 50 tilskuere uden medbragte hunde op til dagens kamp.

Der spilles igen onsdag aften kl. 17.30 i Espelunden mod Avarta. Flere spillere vender sandsynligvis tilbage, mens andre er på arbejde eller ferie.

 

 

Mål:               Matthias Djernæs

Forsvar:         Tobias Astrup Juel-Jacobsen – Niklas Myhrmann (anf.) – Yaqoob Butt – Riko Dem

Midtbane:      Bjørn Jensen – Jonathan Villadsen – Martin Nordentoft – Thomas Petersen

Angreb:         Mohamed Kassam – Sebastian Tan

Indskiftet:      Marco Valentin Olsen – Mathias Christensen – Chris Lindskow –

Ikke benyttet: Daniel Ahmad

 

Vi havde nogle afbud af forskellig karakter til denne kamp:

Ferie: Kim Gurskov, Jesper Hansen, Simon Duer, Phillip Bo Henriksen, Christian Pedersen, Anton Holm

Afbud: Rasmus Siggaard, Steffan Skov, Mikkel Bang, Jacob Abildgaard, Nicolai B. Larsen

Skadet: Simon Boe Nielsen

Udlånt: Ferman Olgun