Første træningskamp med dommere og indskiftere

24. marts 2021 kl. 10:19
DS-holdet vandt 3-2 over Vallensbæk fra SS

Referat af træningskampen Avedøre (DS) – Vallensbæk (SS) –3-2 (1-0)  - spillet 2x40 minutter.

Det var første kamp for Avedøre med mulighed for at prøve nye muligheder af. Når man tænker på, hvor urutineret truppen er og ikke har trænet sammen så længe, så var spillet i store dele af kampen opløftende med gode kombinationer frem ad banen, og Avedøre kom frem til en del chancer.

Allerede efter 6 minutter kunne Albin Fetahi bringe Avedøre foran med 1-0. Den føring holdt kampen ud, men både Nicklas Antonsen og Nick Ilsø havde midt i halvlegen chancer for at bringe Avedøre yderligere foran, men men i begge tilfælde var Vallensbæks målmand i vejen. Den største og nok eneste chance til udeholdet kom efter en misforståelse mellem Wandifa Danpha og målmand Lucas Thers, hvor tilbagelægningen var ved at passere Thers, der måtte lave den eneste større redning inden pausen.

De sidste 40 minutter bød på både flere mål og flere chancer. Den nye anfører, Mathias S. Christensen, sendte et skud ved siden af mål efter et par minutter, og umiddelbart derefter kom udligningen af Vallensbæk til 1-1 på et straffespark. Det blev begået af den indskiftede målmand Mads Krogager-Jensen, som gik ud af målet og ikke fik ram på bolden men på modstanderen. Den stilling holdt kun 5 minutter, så fyrede Nicklas Antonsen et langskud af til ny føring på 2-1. Samme Antonsen var kort efter tæt på at drible sig helt fri, men blev tacklet i sidste øjeblik.

I kampens sidste 20 minutter væltede holdene sig i chancer. Både Sameer Shahzad Arshad, spillet helt fri af Antonsen, og Albin Fetahi havde store chancer til at øge føringen. Men som så ofte, så scorede modstanderen efter 64 minutter til 2-2. Først ramte bolden overliggeren, men riposten blev headet ind bag Krogager til 2-2. Igen gik der kun kort tid inden Avedøre igen kom i front. Først ramte Albin Fetahi stolpen, inden Sameer Shahzad Arshad med et langskud scorede kampens sidste mål.

Der kunne nu sagtens være scoret yderligere i det sidste kvarter, for både Vallensbæk og Avedøre havde chancerne. Vallensbæk sendte et frispark på underkanten af overliggeren, og Marco Ilsø slap fri, men lobbede bolden forbi både målmand og mål. Mads Krogager måtte lave en god redning på stor vallensbækchance, og i sidste minut ramte Marco Ilsø målet, men en forsvarsspiller fik reddet bolden, inden den gik i mål.

En god indsats af det unge Avedørehold, som giver optimisme til turneringsstarten i påsken. Selv om man nok må forvente, at Køge Nord kan være en større mundfuld end Vallensbæk.

Den næste kamp er turneringsstarten Skærtorsdag den 1. april mod Køge Nord, der spilles på K2 kl. 12.00, men der må ikke møde tilskuere op til kampen.

Mål:               Lucas Thers

Forsvar:         Magnus Johansson – Mathias S. Christensen (anf.)– Wandifa Danpha – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Nicklas Antonsen – Nick Ilsø – Abdullah Said – Oliver Larsen – Albin Fetahi

Angreb:         Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Mads Krogager-Jensen (41´ Lucas Thers) – Marco Ilsø (41´ Martin S. Nielsen) – Kim Gurskov (41´ Nick Ilsø) – Justice Rwango (55´ Mikkel Schmelling) – Jonas Bøtker (55` Wandifa Danpha) – Sameer Shahzad Arshad (55` Abdallah Said)