Første nederlag i serie 2

13. september 2020 kl. 09:09
Bytoften vandt 3-2 med sen scoring i overtiden

Referat af serie 2-kampen Avedøre - Bytoften - 2-3 (1-2).

Det blev ikke en god start for hjemmeholdet, der efter 17 minutter var bagud 0-2. Det var en topkamp mellem at holde med maksimumpoint, så forventningerne om fortsat at være ubesejret var store på begge mandskaber. Lige før pausen lykkedes det Martin S. Nielsen at få reduceret til 1-2, så spændingen igen var intakt. ”Jern” er mand med en scoring i hver kamp.

Da Patrick Dalby i anden halvleg udlignede i det 52. minut, steg forhåbningerne for sejr i 5. kamp i træk. Stillingen holdt sig til 2 minutter inde i overtiden, så snød Bytoften med scoringen til 3-2 Avedøres hold for at være i det mindste ubesejret.

Der var mødt og lille håndfuld DS-spillere op for at støtte kammeraterne på hjemmeholdet, der måtte se bort fra Thomas Petersen og Ilsøbrødrene til denne runde kamp.

Den næste kamp spilder ude i Karlslunde lørdag den 19. september kl. 15.30.