Første hjemmebanenederlag til DS

14. oktober 2018 kl. 09:41
Tabte 1-3 til Birkerød trods overvægt i spil og chancer

Referat af DS-kampen Avedøre-Birkerød -1-3 (1-1).

Så kom første mål scoret mod Avedøre på hjemmebanen. Fodbold er et spil, hvor det ikke nødvendigvis er retfærdigheden, der sejrer. I visse af de tidligere kampe har modstanderne været dominerende og haft flest chancer og mest spil; men alligevel er Avedøre løbet med sejren til sidst. I denne kamp var det omvendt. Hvis Avedøre havde formået at score på nogle af de chancer, de kom frem til det første kvarter, var det blevet en helt anden kamp. Da der var spillet 6 minutter, havde Martin Nordentoft haft et skud efter gennembrud. Bjørn Jensen havde flugtet på stolpen og Mikkel Bang sendte en stor chance fra tæt hold over mål.

Birkerød første angreb kom efter et kvarter, hvor en bold blev sendt ned gennem midten, og så stod det 0-1. Det ændrede Mikkel Verlis på to minutter senere med et skud, der tog stolpen og gik i mål. Avedøre spillede flot fodbold resten af halvlegen, dog uden at kunne score. Birkerøds største chance var et dårligt udspark, som gik lige ud til en modstander, men den chance tog forsvaret sig af. Avedøre havde bolden i mål, men Mikkel Bang blev dømt offside. Største chance tilfaldt Bang, men igen gik bolden over mål.

Anden halvleg startede også med, at Bang fik sparket over mål. Mikkel Verlis var lige ved at komme igennem, men skuddet blev får blødt. Lidt senere ramte Verlis bolden rigtigt, men denne gang desværre lige på målmanden. Nu måtte der snart komme en scoring.

Peter Juul sendte Kim Gurskov og Sebastian Tan på banen. Hjemmebanepublikummet regnede med, at så kom målene. Det skete også, men desværre i den forkerte ende, set med avedøreøjne. Et hurtigt modangreb endte med en flad aflevering forbi strittende avedøreben. Bolden endte ved fjerneste stolpe, hvorfra Birkerød let kunne bringe sig foran. Peter Juul sendte Niklas Myhrmann i front og spillede med kun tre mand bagerst. Det har tidligere vendt en kamp (tænk på kampen 16. juni i Roskilde). Men det lykkedes ikke denne gang. Igen sendte Birkerød en lang aflevering frem ad banen til en hurtig angriber, som udplacerede Siggaard i målet.

Slaget var tabt. Birkerøds træner fik ret, da han inden kampen sagde, at en bi kan klare en zebra. Bistikket gjorde ondt på zebraen i folden lørdag eftermiddag, men zebraen kommer sig hurtigt. Der spilles næste turneringskamp ude mod BSF lørdag den 20. oktober kl. 12.00.

Kampens avedørespiller blev denne gang Oliver Larsen.

Der var 126 tilskuere og 3 hunde til kampen.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Niklas Myhrmann (anf.) – Martin Nordentoft – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Bjørn Jensen – Nick Ilsø – Oliver Larsen – Mikkel Reimer-Gadby

Angreb:         Mikkel Gunthel Bang – Mikkel Verlis

Indskiftet:      Sebastian Tan (67´ Mikkel Verlis) – Kim Gurskov (67´ Nick Ilsø) – Marc Rosenmejer (73´ Mikkel Reimer-Gadby)

Ikke benyttet: Jonathan Villadsen (58´ Nick Ilsø) – Frederik Valentin Hansen