Menu

Flot sejr 4-1 i DS-træningskamp

image Avedøres hold er under opbygning
Per Myhrmann
18. februar 2018 kl. 09:49
Ledøje-Smørum slået 4-1 efter god præstation

Referat af test-kampen Avedøre-Ledøje/Smørum-4-1 (3-0).

 

Med afbud fra 7 spillere, der alle kunne have været i startopstillingen, hvis ikke skader, ferie mm. havde været i vejen, var det med lidt bange anelser, jeg så frem til kampen mod Ledøje-Smørum. LSF er et hold, som spiller godt fodbold, og Avedøre har haft problemer med dem tidligere.

Men de valgte 11 spillere spillede en fantastisk flot første halvleg med god boldomgang og uden at give blottelser i defensiven. Det er nok den bedste fodbold, Avedøre har spillet i flere år, og jeg kan da heller ikke erindre, hvornår Avedøre sidst scorede 3 mål i 1. halvleg.

Midt i halvlegen fik Sebastian Tan og Bjørn Jensen en dobbeltchance, men stillingen forblev 0-0 efter flot målmandsarbejde. Men så kom målene på stribe efter 28, 34 og 45 minutter. Bjørn Jensen bragte Avedøre foran, og Mikkel Reimer-Gadby blev smart spillet fri af Villadsen og kunne øge til 2-0. I sidste minut trak Bjørn Jensen sig fri i højre side og sendte bolden ind til en fremstormende Sebastian Tan, der kunne glide bolden ind i det tomme mål.

Medo Kamara burde måske have scoret til 4-0 alene med målmanden i starten af 2. halvleg. LSF havde derefter den første større chance, men bolden trillede ved siden af stolpen. Chris Lindskow havde inden kampen sagt, at han ville score, men ”Bager” måtte nøjes med et landskud på stolpen.

Resten af kampen begyndte LSF at få mere spil, hvilket kan skyldes mange udskiftninger på holdene. LSF havde en meget stor chance, inden de 10 minutter før tid fik reduceret til 1-3 efter en lang bold frem og afdribling af Steffan Skov. Det kunne være blevet til en scoring mere lidt senere for LSF, men denne gang reddede Skov flot.

Mikkel Reimer-Gadby fik et par minutter før tid rødt kort for et frispark, men det afholdt ikke Bjørn Jensen fra at spurte fra sin modstander og lægge bolden ind i det lange hjørne et par minutter for slutfløjtet.

Alt i alt en god præstation af Avedøre, og trænerne var da også meget positive og rosende efter kampen.

Der spilles igen hjemme på kunsten lørdag den 24. februar kl. 12.30 mod Køge Nord (tidl. Rishøj).

 

 

Mål:               Steffan Skov

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Niklas Myhrmann (anf.) – Martin Nordentoft – Simon Boe Nielsen

Midtbane:      Jonathan Villadsen – Chris Lindskow

Midtbane:      Bjørn Jensen – Mikkel Reimer-Gadby – Sebastian Tan

Angreb:         Medo Kamara

Indskiftet:      Ruffin Lumbala (50´ Medo Kamara) – Lirim Aliti (68´ Sebastian Tan) – Oliver Kolkjær Sørensen (68´ Niklas Myhrmann) – Furkan Ciftci (70´ Jonathan Villadsen)