Menu

Fik uafgjort 1-1 mod Tårnby i DS

image Målscorer Rosenmejer
Per Myhrmann
25. oktober 2020 kl. 10:12
Avedøre stjal et point på Amager

Referat af DS-kampen Tårnby FF – Avedøre – 1-1 (0-0).

Fodbold er en meget uretfærdig sport. Ikke altid det bedst spillende hold, der får tilspillet sig rigtig mange chancer gennem kampen, vinder opgøret. Således var det også på Vestamager Idrætsanlæg lørdag i opgøret i DS. Tårnby FF burde efter første halvleg have været foran med mindst 3 mål.

Avedøre havde pudsigt nok én af de første muligheder, men Mads Eslund fik ikke sendt det høje indlæg fra venstre side mod mål. Og så blev det Rasmus Siggaards tur til at brillere. Avedøremålmanden havde en stor redning på åben chance, og lidt senere blev et boldtab af Avedøre omsat til en stikning i dybden til Tårnbys Philip Kjærulff Tietze, men trods et godt træk og helt åbent mål lykkedes det ham ikke at ramme målet, så Avedøre slap med skrækken. Det var meget småt med angreb og chancer fra udeholdets side. En lidt løs chance til Wandifa Danpha var eneste tilløb, men han fik ikke kontrol over ben og bold i afslutningen.

I halvlegens sidste fem minutter havde Tårnby hele tre store chancer, men Siggaard holdt Avedøre på nullet med sine indgreb.

Efter pausen fortsatte det; desværre. I første angreb havde Tårnby en dobbeltchance uden at få bolden over stregen. Men så betød et boldtab midt på egen banehalvdel en aflevering i dybden til Peter Hjulmand, at han kunne sikkert passere Siggaard og bringe amagerkanerne fortjent foran. Stik imod spil og chancer var Marc Rosenmejer ved at få udlignet kort efter. Et spark fra distancen ramte en forsvarer, og bolden gik i en stor bue over målmanden og ramte den ene stolpe. Tårnby havde et godt hovedstød efter hjørnespark, hvor opdækningen svigtede hos Avedøre, og de ramte også Siggaards overligger, der reddede i denne situation.

Så kom forløsningen for Avedøre. Og katastrofen for Tårnby! Anders Kjøller tippede bolden hen over midterforsvaret, og her drønede Marc Rosenmejer dynamisk frem og tog bolden med og udplacerede den tidligere avedøremålmand, Niklas Thomsen. Trods ihærdige forsøg fra Tårnbys side for at få retfærdiggjort resultatet lykkedes det ikke at få yderligere chancer.

Det to hold delte i porten, hvilket Avedøre utvivlsomt har det bedst med. Efter kampen talte jeg med Tårnby træner, Timos Andraktas, der ikke forstod, hvorfor Avedøre blev ved med at spille et så gennemskueligt spil gennem hele kampen, når det nu ikke virkede og var nemt at trævle op. Det kunne jeg ikke forklare, så jeg sagde ”tak for i dag” og ”undskyld” og kørte hjem over broen til Hvidovre lastet med et point til kontoen.

Kampen bød på en debutant hos Avedøre, hvor Albin Fetahi optrådte for første gang i den zebrastribede trøje i DS.

 

Den næste kamp skulle være på udebane i Emdrupparken mod KFUM lørdag den 31. oktober kl. 14.00, men grundet de nye restriktioner angående covid-19 forventer vi mandag at modtage besked fra DBU om, at den er udsat til engang i foråret og at det var sidste kamp for denne række i 2020.

 

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Wandifa Danpha – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Mads Eslund – Mathias ”Mini” Johansson (anf.)  – Oliver Skjold Larsen – Anders Vibe Kjøller

Angreb:         Marc Rosenmejer – Mathias Redke

 

Indskiftet:      Albin Fetahi – (71´ Mathias Redke) – Magnus Johansson (77´ Mads Eslund) – Mehidienne Djafer-Bey (81´ Mathias S. Christensen)

Ikke benyttet: Lucas Thers – Mathias Kuch – Abdallah Said