Menu

Et point til DS med hjem fra Roskilde efter 1-1

image målscorer Kim Gurskov
Per Myhrmann
30. september 2017 kl. 18:12
Igen kun scoret en enkelt gang

Referat af DS-kampen KFUM Roskilde – Avedøre - 1-1 (1-0).

 

Det blev en start med KFUM Roskilde som det mest kreative og boldbesiddende hold. Efter et kvarter måtte målmand Steffan Skov hive en kanonredning frem for at forhindre en scoring helt oppe i målhjørnet. Hjørnesparket førte til ny mulighed for hjemmeholdet, men der blev sparket over mål, let hjulpet af målmand Skov. Samme Steffan Skov reddede igen med en fodparade et forsøg fra helt fri modstander, der fik muligheden efter et boldtab af Avedøre på midten af banen.

Et skud fra kanten af feltet kunne Skov ikke holde, så riposten blev sparket ind til 1-0 føring til KFUM Roskilde. Flere Avedørefolk appellerede for offside.

Først 5 minutter senere fik Avedøre på deres første gennemførte angreb en chance til Martin Nordentoft, men det gode langskud gav ikke mål. Ferman Olgun var kort for pausefløjtet ved at score, da han trak sig fri i feltet, men hans skud blev desværre blokeret.

I anden halvleg var Avedøre mere med frem ad banen. Ferman Olgun kom efter et godt angreb til aflutning og burde måske have scoret.

Så fulgte minutter med heldet på Avedøres side. KFUM Roskilde ramte indersiden af stolpen, og få minutter efter bragede de en afslutning på underkanten af overliggeren. Det lugtede af hjemmeholdsscoring. Men så havde indskiftede Christian Pedersen en dobbeltchance, som han af ikke forklarlige grunde fik sendt ind til udligning.

Men så kom endelig udligningen ved den farlige måltyv Kim Gurskov, som kastede sig ferm og headede bolden fra Mathias Christensen i nettet. Godt, afleveringen ikke lå til foden! Christian Pedersen var med fem minutter tilbage ved at score, da han snittede et frispark bagover med hovedet; men bolden gik lige ved siden af målet.

Mod slutningen af kampen følte Avedøre sig lidt i modvind (jeg gjorde i hvert fald). Mange frispark gik den anden vej og gav også gule kort på stribe til Avedøre. I den ene situation måtte Steffan Skov redde bolden ved at dykke ned i bolden på fri modstander, da en offside ikke blev vinket eller fløjtet.

Igen nøjagtig én scoring af Avedøre, der har scoret ét mål i hver kamp. Reserveholdet lavede 10 mål i dag. Måske kan der være nogen med selvtillid på efter den kamp.

Næste uge spilles ude mod GVI i Gentofte.

 

Mål:               Steffan Skov

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Niklas Myhrmann (anf.) – Yaqoob Butt – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Ferman Osgun – Kim Gurskov – Chris Lindskow – Phillip Bo Henriksen

Angreb:         Martin Nordentoft – Sebastian Tan

Indskiftet:      Christian Pedersen (55` Sebastian Tan) – Jacob Abildgaard (72´ Mikkel Schmelling)

Ikke Brugt:     Matthias Djernæs – Jonathan Villadsen