Menu

Endelig en sejr i DS. Vandt 1-0 over Fremad Valby

image Truppen maj 2017
Per Myhrmann
21. oktober 2017 kl. 16:34
God indsats af alle gav første sejr siden 19. august

Referat af DS-kampen Fremad Valby – Avedøre – 0-1 (0-1).

 

Så kom sejren! Igen på 1-0 over Fremad Valby. Det var første sejr siden 19. august, hvor Avedøre vandt 1-0; over netop Fremad Valby! Dengang var Avedøre måske lidt heldige, hvorimod sejren i Valby var fortjent efter en god indsats med kampvilje og sammenhold.

Inden kampens enlige mål skete der ikke så meget iflg. mine notater. Målet scoret efter hjørnespark midt i første halvleg af Niklas Myhrmann. På vej væk fra målet kastede ”Myhr” sig rundt og flugtede bolden i mål uden chance for modstanderen. I de følgende fem minutter havde Avedøre to angreb, hvor en aflevering i dybden havde givet frit løb mod mål til Thomas Petersen. Desværre var de afgørende afleveringer ikke præcise nok. Jonathan Villadsen havde efter den halve time et godt skud fra distancen, men målmanden var på plads. Fremad Valbys bedste muligheder var en lang aflevering, hvor målmand Siggaard kom ud og fik fat i bolden, og et hovedstød kort før pausen gik tæt forbi Avedøres mål.

Anden halvleg bød på et halvkikset (helkikset?) spark af Rasmus Siggaard ude på banen. Bolden røg i en bue bagud, og en modstander spurtede efter bolden. Men Fremad Valbys angriber havde i høj fart med en dårlig vinkel svært ved et dirigere bolden i det tomme mål. Bolden endte i sidenettet, og Avedøre kunne ånde lettet op.

Martin Nordentoft, en vigtig brik i Avedøres opbyggende spil, havde et par gode skud. Men en flot redning af Fremads målmand til hjørnespark og en blokering af Nordentofts næste forsøg gjorde, at stillingen stadig var 1-0. Jonathan Villadsen startede inde for første gang og blev rost for sin indsats gennem hele kampen. Villadsen var tæt på med et hovedstød et kvarter før tid, og med syv minutter tilbage fik den lange unge midtbanespiller en åben mulighed midt for målet fra 13 meters afstand. Lidt mere rutine og koldblodighed havde betydet mål. Ærgerlige så Avedøres spillere og tilskuere bolden stryge lige over målet.

Vejret var trist som i midtugekampen, men resultatet betød, at solen skinnede over Avedøre og spillerne fra Vestegnen trods de våde omgivelser. Et nederlag havde betydet en slags isolering i bunden. Nu kom Avedøre væk fra sidstepladsen og har kontakt til holdene lige over. En sejr på lørdag hjemme mod Skjold Birkerød kan bringe lidt ro på inden vinterpausen Der spilles som sædvanlig i Zebrafolden på Byvej kl. 13.00.

Desværre er Chris ”Bager” Lindskow i karantæne efter et gult kort. Han må tage plads i karantæneboksen, hvorfra Mathias S. Christensen slipper ud efter denne weekend.

 

 

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Anton Holm – Niklas Myhrmann (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Bjørn Jensen – Jonathan Villadsen – Chris Lindskow – Mehmet Coskun

Angreb:         Martin Nordentoft – Thomas Petersen

Indskiftet:      Simon Boe Nielsen (70´ Bjørn Jensen) – Nick Ilsø (77` Mehmet Coskun) – Ferman Osgun (89´ Martin Nordentoft)

Ikke Brugt:     Matthias Djernæs – Jesper Hansen