DS spillede 2-2 i Greve

03. september 2018 kl. 12:26
Første pointtab - accepteret indsats

Referat af DS-kampen Greve – Avedøre – 2-2 (1-1).

Så mistede Vestegnens Helte de første point i turneringen i en kamp, der retfærdigt nok endte uafgjort efter mange chancer til begge sider. Det var første kamp for Avedøres vedkommende, hvor der på tidspunkter ikke blev holdt fast i bolden, så Greve for let kom til modangreb. Og de hurtige kontraangreb fra Greve viste sig at være farlige. Netop et boldtab på midten af banen efter 23 minutter førte til Greves føring. Deres angriber sendte bolden fladt i mål i det lange hjørne. Inden da var Martin Nordentoft tæt på et bringe Avedøre foran fra kort afstand, men det hårde skud ramte desværre målmanden, og både Greve og Avedøre havde en god hovedstødsmulighed. Men begge forsøg gik ved siden af. Niklas Myhrmann må have ærgret sig over ikke at få scoret på det indlæg, han fik. Hans familie undrede og ærgrede sig i hvert fald.

Der var ikke så mange åbne chancer i resten af halvlegen, inden der blev udlignet til 1-1. Efter et par forsøg endte bolden hos Martin Nordentoft, der havde ryggen mod målet. Smart satte han hælen på bolden, som snød målmanden og gik over stregen. Jeg kom til at tænke på HIK´eren Ole Madsens lignende mål mod Sverige i Idrætsparken i 1965, da svensken blev slået 2-1, men det mål har Nordentoft næppe set.

Chancerne kom der mange af i starten af anden halvleg. Indskiftede Mikkel Bang var lige ved at få en åben mulighed, men Greves forsvar fik generet Bang, så bolden ikke endte hos ham. Og så var det Greves tur. I denne del af kampen smed Avedøre alt for let bolden væk. Greve havde flere muligheder, inden det blev 2-1 efter et kvarters spil i 2. halvleg. Avedøre havde mindst 3 chancer for at få kontrol over bolden eller få den sendt væk. Men forvirringen og passivitet gjorde, at greveangriberen let kunne sparke bolden i mål. Selv om et frispark fra Bjørn Jensen var lige ved at snyde målmanden lige efter, var det svært at se, at Avedøre ville komme igen. Men det gjorde topholdet. Mikkel Schmelling fandt Martin Nordentoft midt på Greves banehalvdel, og Nordentoft tog et træk og sparkede hårdt mod mål. Bolden skruede og snød fuldstændig målmand Simon Bloch i Greves mål. Så var Avedøre med igen og kunne komme til chancer. Et velgennemført angreb endte med, at Sebastian Tan sendte bolden tæt forbi mål. Minutterne efter var Tan igen på spil, og der blev helt klart lavet straffespark mod ham (sagde dem fra Avedøre). At dommeren ikke dømte skyldes nok, at dommeren ved Tans bolderobring i to omgange ikke fløjtede for frispark til Greve (sagde dem fra Greve).

I slutminutterne var Greve tæt på at snyde Avedøre for det ene point, men det forblev ved 2-2.

Cheftræner Peter Juul var efter kampen tilfreds med det ene point på udebane mod Greve. Holdet havde ikke spillet overbevisende, men alligevel fået point. Juul roste også spillerne efter kampen for alle at have ydet det bedste, de var i stand til; på den dag. Ingen slår op i banen, selv om holdet for første gang i år prøvede at være bagud, endda to gange.

Kampen blev overværet af en del tilskuere fra Avedøre. Blandt andet hunden Buller iført ztribet kamptrøje og den lille hund Fie ”Christensen”, som små piger kunne fordrive tiden med ved at gå tur med den. Tak til Fie og familie for at stille Fie til rådighed.

Der spilles næste turneringskamp hjemme i Zebrafolden mod Karlslunde lørdag den 8. september kl. 13.00.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Bjørn Jensen – Nick Ilsø – Filip Hansen – Mikkel Reimer-Gadby

Angreb:         Mikkel Verlis – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Mikkel Gunthel Bang (46´ Mikkel Reimer-Gadby) – Sebastian Tan (65´ Nick Ilsø) – Oliver Larsen (79´ Mikkel Verlis)

Ikke benyttet: Simon Boe Nielsen – Martin S. Nielsen – Marc Rosenmejer – Frederik Valentin Hansen