DS-reserverne tabte 2-3 til B77

03. november 2019 kl. 10:16
53-årig målscorer i serie 2

Referat af serie 2-kampen B77 Rødovre – Avedøre – 3-2 (1-1).

Stimen på nederlag i efteråret nåede op på 8 kampe i træk med den udsatte kamp mod B77. Men igen en kamp, hvor point var inden for rækkevidde. Med pausestilling på 1-1 var chancen der, men to røde kort lige omkring pausen gjorde det svært for Avedøres trængte hold. Udvisningerne tilfaldt Lars Jacobsen for at skubbe til modstander og Patrick Nielsen for en nødbremse. Lars Jacobsen formåede dog at forlade banen samtidig med skallenikkende modstander.

Avedøre stillede med et meget rutineret hold med René Jørgensen (56 år), Michael Hermansen (53 år) og Jacob ”Shakes” Rasmussen (42 år) på holdkortet. Hermansen formåede at blive målscorer i sin, foreløbig, sidste andetholdskamp.

I første halvleg fik Simon Andersen scoret sit første mål for Avedøre og udlignede til 1-1. Det andet mål blev scoret af Michael Hermansen til slutfacit 2-3, efter B77 havde scoret to gange, mens Avedøre var i undertal.

Holdet rykkede med nederlaget ned som næstsidst i rækken med 4 point op til en redning. Det havde set noget bedre ud med 6-7 point i de sidste 3 kampe, hvilket jeg havde håbet på og regnet med, var en sandsynlig mulighed. De 4 point er til at hente, men det kræver nok lidt træning op til forårssæsonen, hvor Lars Jacobsen og Patrick Nielsen vil have karantæne til og med den 12. april.

Den næste kamp spilles fredag den 3. april hjemme i Avedøre kl. 18.00 mod B77, Rødovre.